Ja sam u Splitu, ali naći ćeš, vjerujem, svugdje, piše na kutiji natikače medi walk, proizvedeno u Španjolskoj, ali ti nema s cvjetićima, ja sebi ubola brončane :mrgreen:!
Printable View
Sad ću ja kao padobranac...Dana ssam po prvi put ušla u crocs dućan. I opala na dupe! 300kn!?!?!?!?!
Ma je, da baš da za to dam 300kn! Da sam s Marsa opala. Pa radije ću dodati još 150kn pa kuipiti one lijepe klompe.
Jesam ja malo u zabludi ili je to ipak puno precijenjeno! Pa od čega su???
ma samo kod nas toliko koštaju. možeš nabaviti za triput manje love (uz malo truda) ili u pola cijene uz minimalni trud.
od čega su? od croslita :mrgreen:
ja danas baš kupila nove skechers shape ups sandale :-D
genijalno, ne bih uopće izlazila iz njih
jesu rezultati vidljivi ne znam. u zadnje vrijeme dosta češće vježbam nego prije pa sam cijela čvršća, jesu cipele doprinjele ili nisu pojma nemam, a nije me ni briga. jer ih obožavam, s njima hodam ko na oblacima :lol:
Joj curkice moje da vam se pohvalim.....evo ja danas dobila za rođendan Birkice......sive s bubamarama, neki dan sam ih na netu pikirala i eto mužić s ekipom kupil lepi poklon:klap::-D:-D...konačno nekaj pametno i potrebito.....malo je pritegnuo punicu i sveksu i eto mi mojih šlapica!!!!!!
šniki sretan ti rođendan draga!!!(s malim zakašnjenjem):tele::kiss:
šniki posudiš malo mužeka???
Evo kao sto obecah javiti rezultate za caj od koprive kod oticanja,moram priznati da ne primjetih neke rezultate ni poboljsanje.Moram potpisati cure za crocsice i birkens.Sreca imam ih otprije i spasile su me sad ne znam u cemu bi hodala.Ako smijem spomenuti za crocsice,mogu se jeftino naruciti preko e baya.ja sam svoje kupila u imp.centru ali isto pise da su iz kine pa mislim da nema razlike,osim sto su ove pola jeftinije
meni nikakve cipele nisu bile udobne - jedino jedne slićne birkenstocks što sam našla ovdje u gradu za 100kn... i nosila sam ih tijekom 2 trudnoće! spasile me! a za more, uvijek crocsice... sretno!
evo, i meni muzic kupio pokloncek za rockas :mrgreen:.....birkice.....al bijele japanke jer su to bile valjda najsire moguce u ducanu a ne one na cveteke (cak sam skicnula i muske modele) jer ja u nisssttaaaa ne stanem.....strasno :-o....kupila sam i gel za vene na bazi crvenog lista grožđa i kestena pa cemo vidjet....pocinjem spa terapiju 8-)
Živjeli mužići i rođendani u pravo vrijeme:sing::dancingfever::joggler:
ja sam kupila ICE-GEL za otečenost i mogu vam reći da mi pomaže...
noge mi više nisu tako buci-buci,a i manje bole...8-)
jučer vila u Birkenstock dućanu!
imaju sniženje i velika je gužva!
kupila natikače za ljeto za 260kn! :)
Nikakva pomoc od caja od koprive...