uživam u cijeloj trudnoći, ali me uvijek iznova gane kad MM razgovara, pjeva i ljubi se s trbuhom, tj. s bebom! :zaljubljen: i kad joj govori-ljubavi moja! a ona mu uzvraća udarcima! prekrasno!
Printable View
uživam u cijeloj trudnoći, ali me uvijek iznova gane kad MM razgovara, pjeva i ljubi se s trbuhom, tj. s bebom! :zaljubljen: i kad joj govori-ljubavi moja! a ona mu uzvraća udarcima! prekrasno!
Učim ja pomalo Gabrijela da pokaže na moj trbuh kada ga pitam gdje je beba (iako uvijek prvo pokaže na sebe :lol: ) kad eto ti ga nekidan: sam se zaletio do mene, digao majicu i poljubio trbuh :zaljubljen: Baš me zanima kako će reagiati za još koji mjesec...
uz sve ostale čari i lipotu trudnoće meni je naročito fino bilo papanje :oops:
i to onoga što van trudnoće nisam mogla očima vidit a kamoli probat.
i posebno zadovoljstvo mi je bilo obilazit dječje dućane :heart:
i sidit na wc-u i promatrat kako mi drob "leži" na bedrima.
Ovo sad je najveća radost;fino sam se zavalila,jedem trešnje a moja Lana udara sto na sat.Uživa ženska,zna šta je fino.
Prije toga,plusić,naravno, i faca MM-a kad sam ga probudila i rekla divnu vijest,pa veselje nakon ultrazvuka i potvrda da je beba još uvijek tu,pa nećak kad ljubi trbuh,pa slikica gdje cica prst i "maše" nam...
SVE mi je fantastično.Pa i ovih 10 kila više.
A što se peglanja tiče; već danima perem i onda svako malo gledam jel suho
pa kad navalim na peglu ne skidam se s nje i svako malo se divim i kontam si šta ću s čime iskombinirati. :lol: :D