-
Joj i moja će sad 5 mjeseci i ima 8500. 65 cm je duga. Svi je zovu mischelinka. Do prije dva tjedna je jela skoro svakih sat vremena danju, noću svaka 2 sata, al sad sam uvela sisanje na 2 sata. Malo se buni zadnjih 20 minuta al izdržimo i dam joj 10 do 20 ml vode dnevno. Čini mi se nekak veselija otkad to tako radimo. Nitko mi to nije preporučio, sama sam tak odlučila pa ću sad na pregledu pitat pedicu jel to dobro. Inače ona mi nikad nije niš prigovorila za bebinu kilažu al smo imali malo problema u dizanju na rukice u potrbušnom položaju pa je fizijatrica rekla manje papanja, više vježbanja.Sad nam već bolje ide.
-
javiti ce se sigurno cure koje su potkovanije u znanju ali ono sto ja znam je da bebe koje su iskljucivo dojene ne mogu biti predebele, cim pocnu s dohranom i kretanjem te se njihove kilice brzo istope ( i moja je bila ogromna dok je iskljucivo dojila). Također, danas sve preporuke idu u pravcu da se djetetu ne uvodi raspored u hranjenju na dojci vec da se djetetu omoguci dojenje svaki puta kada ono zatrazi.
-
Drage mamice kad pravite svojim bebama čaj dodajete li šećer ili med? Ja sam mom sinčiću pokušala dati blagi čaj bez šećera ali odmah ga je pljunuo i pravio facu kao da jede nesto slano ili kiselo a ne obicni čaj...
Šta sad...?
-
Nisi napisala kolko je star dječarac
-
Šećer i med se ne preporučuju djeci do godine dana. Neki s medom čekaju još i duže...
Ja sam svom klincu uvijek slagala čaj s medom.