Haj cure moje ja sam u šoku,beta mi je 4449 nemogu vjerovat. Nikakvih simptoma nemam
Printable View
Haj cure moje ja sam u šoku,beta mi je 4449 nemogu vjerovat. Nikakvih simptoma nemam
He he, i najbolje ti je kad nema simptoma. Dakle, možemo zaključiti da se definitivno ne radi o biokemijskoj ;-)
Ninochka, kad je ta kava?
nije ovaj put biokemijska hvala Bog.Mislim na sve vas i drzim vam palceve da sve koje ste u postukpu ostanete trudne debele hi,hi
Prekrasno Lastavice!!!:-D:-D:-D
Još jednom čestitke i veliki :heart:
Lastavice, čestitam :-D:heart:!!!
lastavica čestitam!!!
kava...pa bilo bi dobro da se dogovorimo još dok možemo sjediti vani....ja predlažem srijedu u 20 sati ali ovaj put bi bilo dobro da promijenimo birtiju:-x
ne znam kako se zove onaj birc na samom cvjetnom trgu, mislim da je vip?
tko je zainteresiran za kavu, uvažavamo prijedloge i primjedbe...ja postavljam početni dogovor, a to je
08.09.2010 na cvjetnom trgu, birc VIP
btw...ja danas dogovorila za 30.9 da dođem gore i oko 15.10. sam u postupku, još 9. mj. odmaram:mrgreen:
Bravo Ninochka za start! Meni je ok 8.9.
Rikikiki, kako je bilo gore? Kad krećeš u akciju, i šta su rekli kad su vidjeli malu Vivi? :-)
Sorry Lastavice kaj kasnim s odgovorom. Poslije inseminacije sam uzimala 3x1 i to vaginalno jer sam imala vrtoglavice i bila pospana. U 5-om tjednu sam bila kod dr.K na UZV i rekla mu da imam spotting skoro svaki dan pa je rekao da uzmem 3x2. Inače se s njima staje kad se ulazi u 4-ti mjesec, no moja ginićka je rekla da ću ih koristiti i duže. Evo sad već mjesec dana nisam imala ni jedan dan spotting.
Koliko sam vidla po sebi, ne bi trebala osjećati ništa. Mene je samo pikalo u (.)(.)!!! Uživaj draga, beta je odlična :heart:
hvala vam curke i ja vama zelim isto jos i vecu betu od srca
Eto crvenkapice spremala se na AIH i osigurala,a kad ono morska vila mi dolazi.Veli mm to su morske bebe. I ja tebi od srca zelim uspijesan postupak.
Bravo lastavice :-D !!!! Sjećam se da smo paralelno išle na AIH. Čestitam ti i želim ti školsku trudnoću :zaljubljen:
evo drage ja krenula sa klomifenima jucer, i u ponedjeljak idem kod njih...na uzv!!!!!!!!!!
Ema,imaš pp...
ja bum poludila sad dr opet hoce betu vadit pa kaj ni dovoljno 4500,nemogu vjerovat.U utorak veli da dojdem na uzv,pa ja sad ne znam
Lastavice 1979 bravo čestitam ..to se zove beta jeeee:):)
Pa on opet hoce ponavljat betu.Koliko ste vi puta ponavljali betu?
lastavice, doktor vjerojatno želi biti siguran da se pravilno dupla, mada mi uopće ne sumnjamo da je sve super :heart:
kad sam ostala trudna dva puta sam vadila betu upravo iz tog razloga
onda cu ic izvadit u ponedjeljak u sunce sta da radim,samo se bojim razocaranja da ne pocne padat
Lastavice, uglavnom se beta vadi dva puta da se provjeri da li pravilno raste. Ništa se ti ne brini, sve je u redu, to je samo redovna pretraga.
Bila sam jučer na konzultacijama kod dr.T, dobila sam ponoviti papu, briseve, hormone i muž spermiogram, i s nalazima se trebam javiti za dogovor. Mislim da bi on najradije meni radio HSG jer nikad nismo kontrolirali prohodnost jajovoda, a meni se to tak neeeedaaaa:roll:.
Al šta se mora, mora se. Nije ništa komentirao da bi bilo rano za novu trudnoću (pošto sam rodila prije 7 mjeseci), veli čim prođe 6 mjeseci može se ponovo, i naravno, ako je maternica ok, tj. da se stisnula i vratila na svoje mjesto a kod mene to je.
Cure, svima sretno!!! :-D
Hvala vam cure od srca bas ste prekrasne na svemu i na rijecima utjehe.Svima od srca zelim jesenski uspijeh ja sam svaki dan s vama i s svakom cu se jednako jako veselit uspijehu.
Ja sramežljivo prijavljujem naš postupak idući mjesec. Dr je zadovoljan svim nalazima, imamo preporuku IVF/ICSI i mi sretni.
andream sretno
Lastavice, čestitam od srca, a nama svima želim sretnu jesen.
hvala vam cure od srca .Sad dosla iz Zagreba vadila drugu betu i cekam ishod.Danas me tak nesto trbuh zabolio ujutro misla sam da bu menga poplavila isla na wc nije je bilo
Alo cure, long time no see:mrgreen:
Cestitam novim trudnicama i drzim fige svima u postupku, posebno Emi:klap:
Ja jos uvik pijem terapiju protiv alergije na spermu, jos 15 ak dana...Ako sve bude u redu na kontroli, u 10. misec idem opet u postupak. Narucena san 28. 09. na dogovor kod mog dragooog Tomica:heart:
Dolazim u Zg 24-na koncert GNR:-D pa ce valjda past i koja kavica, ostajem najmanje 5 dana????????
cure jupiiiiiiiiii moja druga beta 22ooo .Zelim svima puno srece u postupcima molit cu se za vas jos vise kao sto sam za sebe svaku vecer prije spavanja
Lastavice, pa to je rekordna beta koja se vadila ovdje na forumu :-D
Kinki, terapija na alergiju na spermu?!?! Piši malo o tome. Kako su ti to ustanovili i što piješ protiv toga?
Naravno da hocete ja sam s vama svaki dan citam vas saljem pozitivne vibrice i uspijet cete sve ostvarit svoj san
moj postupak odgođen. nema smisla riskirati ako je polip u pitanju. uglavnom, idem na uzv 5.dc (to bi trebalo bit za 10 dana) i ako je polip idem odmah na histeroskopiju.
Čestitke Lastavici na preogromnoj beti! Daj je Bože svima...
čestitam lastavice, prekrasna beta :-)!!
AB, baš mi je žao što si morala odgoditi postupak, ali je bolje pripremiti sve kako treba neko potprošiti jedan postupak za ništa.
čestitam lastavice, prekrasna beta :-)!!
AB, baš mi je žao što si morala odgoditi postupak, ali je bolje pripremiti sve kako treba neko potrošiti jedan postupak za ništa.
srry za dupli post, nešto je zaštekalo :-)
Marnie, baš te spominjemo. Dođeš na veliku forumsku kavu u četvrtak?
Aurora,
kako odgođen ,pa zar si išla na pregled...baš mi je žao ...pa skim ču ja u postupak ovaj mjesec ...
ma nisam išla nego sam dobila dr.Kunu na telefon i pročitala mu nalaz. i onda je on rekao da najbolje da odgodim, da dođem na uzv.čim mi m.završi pa da provjerimo jel taj polip stvarno tu.