Pa valjda od 01.09.!!??
Ja sam tad pisala go....
Ma poludit ću ako će čekati 06.09. Ionako se jedva krpamo sa čuvanjem. MM opet ne može raditi jer bake trenutačno ne mogu....
Printable View
Pa valjda od 01.09.!!??
Ja sam tad pisala go....
Ma poludit ću ako će čekati 06.09. Ionako se jedva krpamo sa čuvanjem. MM opet ne može raditi jer bake trenutačno ne mogu....
Nisam te htjela zbuniti. Ako ste bili na razgovoru rekli su vam kada pocinje. Zato pitam.
Hm, mi smo primljeni na žalbu i samo mi je tajnica dala ugovor na potpis i rekla da se vidimo u 9. mjesecu.
Valjda će se netko javiti sa točnom informacijom. Ja sam pretpostavila da priča o 01.09.
Priča počinje 1.9. osim ako drugačije nije dogovoreno.
U našem vrtiću su rekli da do sada nitko nije pitao, ali da znaju za te pelene i da je odlučeno (ne znam od strane koga) da neće stavljati pp. Kako ipak nije krenula prošlu jesen do ove smo skinuli pelene.
vrtić počinje 1.9. bez obzira što je to srijeda jer nam naplaćuju cijeli mjesec! ako bi krenuli kasnije morali bi nam skinuti te dane sa cijene! a mi možemo doći kasnije ako smo na moru ili čekamo školarca pa da krenu zajedno ali tete i naplata startaju 1.9. u srijedu!
ništ ti oni ne skidaju s cijene , jedino ako te nema cijeli mjesec plačaš do 3 godine 80 kn, iznad 160 kn.
Znači ako si i jedan dan u vrtiću u toku mjeseca plačaš punu cijenu 200, odnosno 400 kn.
kužim ja to - ali u slučaju da oni odluče da započinju sa radom u ponedjeljak 6.9. imali bismo pravo prigovarati - mislim da im je zato jednostavnije početi u srijedu 1.9.
što se naplate tiče dovoljno je da ti dijete 3 dana u mjesecu ide u vrtić i oni ti naplate cijeli mjesec. tako da nije bitno hoće li krenuti u pon ili sri, ionako plaćaš. a, što se startanja s vrtićem tiče pedagoška godina počinje 1.9. ovo ne vrijedi za jasličku djecu na adaptaciji, oni pristižu postupno, datumi pišu u ugovoru ili na info papiru.