mi dobili a rjesenje izdano pocetkom devetog...
Printable View
mi dobili a rjesenje izdano pocetkom devetog...
gita75,
hvala ti, zvat ćemo danas i računovodstvo.
bez obzira na rok za žalbu, opet smo trebali biti u ovoj grupi za isplatu. danas je 80. dan.
Josipal, mi smo takve sreće, nama uvijek sve kasni :)
Da, evo upravo su sad MM isto rekli.. A na internetu piše da je isplata išla za one koji su predali zahtjev u 8.mj, a ne koji su dobili rješenje tada..
specijalci..
josipal, jesi sigurna da ti je sjela baš ta naknada? kaže gđa u računovodstvu da je to nemoguće.. tamo ne znaš tko pije tko plaća..
mi dobili novac, zasigurno :)
zamolbu predali polovicom kolovoza, rjesenje poslali u rujnu, a novac prije nekoliko dana (a taman rekla muzu kako treba zvati i žalit se- tako da ako ste muža gnjavili mozda i vama stigne)
I ove godine čekamo lovicu, ima novosti? :lol:
U 9. mj je vec bila isplata, tako da mislim ta je to to za ovaj mjesec.
Ti Jelena javi kad sjedne lovica ;)
Po rijecima stvarno vrlo ljubazne gospode iz racunovodstva u Vodnikovoj- rodenje treceg djeteta ne iskljucuje pravo na isplatu novcane pomoci Grada za drugo dijete.
prema http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=5723 nema ogranićenja ali drugo dijete dobiva u roku od 2 godine, andiko po tome ispada da si ti sve dobila do prošle godine
inače ako se preklapa onda svako dobiva kad dođe na red, tj. ne dobijaju zajedno osim ako su blizu rođeni
ak sam u pravu winnerica ti bi trebala dobiti idući mjesec, dobila sam
Jel netko dobio kakvu lovicu, kod mene još ništa...
ja sam dobila 9000 još u 6. mjesecu...
Mi racunamo na 12.mj kao I prosle godine
prošli mjesec je išlo oko 10 tak da jošimaju vremena
Kod mene još ni sad niš na računu :(
ni kod mene ništa...
u napetom iščekivanju sam.
jeste pogledale na stranici grada jel isla isplata?
Nema nicega na stranicama...
da, jos nista ne pise :(
nadam se da ce se danas promijenit. ako se ne varam, prosli mjesec su 10. krenule isplate.
Zvala sam sad u Vodnikovu i vele da isplata ovisi o punjenju proracuna tj. da neznaju kad bude al da sam na redu...
Lani sam dobila oko 13.11.
cure, jel netko dobio naknadu?
na stranicama grada nis ne pise. mi cekamo u 12.mj, ali kako je krenulo ne bu nis od toga izgleda..
Ni kod mene... :(
evo gaaaaa!
počela je isplata:
http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=58897
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to znači da mi koji smo lani dobili u 12 mjesecu, ove godine možemo očekivati tek u 1???
Ajme, a računala sam na to......
Na koji broj zovete?
Imaš br. tel. na prvoj stranici ove teme; i mi smo računali prošli mjesec, sad sam bome sretna da je sjelo jer me za 24 sata čekao kredit na taj iznos... Evo, izvukla sam se...
ako jos niste vidjeli, da donesem lijepu vijest: UPLACENA NAKNADA ZA 12. MJ!
Ima li info za ovu godinu?
Ja sam do sada dobivala u 6. mjesecu, ove godine nisam...
računala sam na lovu i sad sam skoro u crvenom minusu... ajme...
baš se čovjek ne može pouzdati...
to i mene zanima...svako malo gledam na mob. Prošle godine je neočekivano stiglo u lipnju...a ove godine očekivano nije:-(