link je stavila Honey, nema veze s moderatorima foruma.
Ako je ona tu, mogu joj poslati noviju verziju da zamjeni.
Nema puno promjena ali ipak...
Printable View
link je stavila Honey, nema veze s moderatorima foruma.
Ako je ona tu, mogu joj poslati noviju verziju da zamjeni.
Nema puno promjena ali ipak...
A gdje se ova brosura moze dobiti/kupiti da ju ne moram printati?
Sanja, nigdje za sada, zao mi je. Mi smo bili nesto tiskali sami, to se potrosilo, a novac nam je uvijek potrebniji drugdje, tako da je necemo neko vrijeme moci tiskati.
Ali nema puno stranica za printanje.
hvala za brošuru :heart:
samo jedna reakcija: kada će netko uvesti red u korištenje rednih brojeva u priručnicima i literaturi za roditelje?
Brošura govori da se dohrana počinje sa punih šest (6) mjeseci, a onda slijedi tablica sa vrstom namirnica za šesti (6.) mjesec - što znači punih pet (5) mjeseci. :?
Vidjela sam niže da je preuzeta iz one brošure koja se dobiva u rodilištu, a mislim da sve što se dobiva besplatno u rodilištu potječe od proizvođača dječje hrane i da namjerno stvaraju taj mišung s brojevima pa ih se onda citira... :nope:
...mislim, kačim se na sitnice, brošura je stvarno dobra a ja cjepidlaka - inače me to ljutilo u toj knjižici iz rodilišta i još jednom časopisu (koji neću imenovati) kojeg sponzoriraju proizvođači svega i svačega i onda su još nepismeni...
Nemojte zamirit. :oops:
u pravu si.
nakon ovakvih recenzija, strah me da ce brosura biti savrsena :mrgreen:
dambo, nisi jedina :lol: - i meni je to upalo u oci u raznoraznim tablicama dohrane, zbilja je zbunjujuce!
usput - ja sam ovu brosuru vec par puta doma printala i darivala mamama malih beba :). a sad sam otkrila i da je nova verzija puno ljepsa :klap:
:lol: 8)
A sad zaozbiljno...mislim da još nismo u problemu, ali bolje da odmah reagiram...
U brošuri se spominje zatvor i proljev kao simptom moguće alergije, a tražeći po postovima vidim da se zatvor smatra 'normalnim' problemom početka dohrane. Koliko dana zatvora ili proljeva se smatra problemom?
D. je od cike stalno imao tekuće stolice svaki drugi podoj pa nisam dizala uzbunu kad je reakcija na **** jabuku bila samo malo obilnija - mrvicu gušća mekana stolica. A ovaj zatvorčić (1 dan nije kakao pa onda slijedeći malo i tvrduckavo ali ne još formirano) je vjerojatno od rižinog brašna u kašici-- našla sam isto u nekoj staroj temi... a sitno su napisali da ima i brašna...