Iskrene čestitke!
Printable View
Iskrene čestitke!
Kako lijepa novost!!
Cestitam od srca! :heart:
Čestitam :)
Čestitam!!! :heart:
Čestitam od srca!
Bravo! Cestitam od srca! Porodjaj u Austriji? Pricaj!
Najljepše čestitke, Felix!
Lara, dobrodošla nam :srce:
o, prekrasno! bravo, felix! cestitam! :heart:
cestitke mami, tati i malom zeki, a lari dobrodoslica :heart: :heart: :heart:
Devojčica :heart:
Čestitam, draga Felix!
Čestitam!!!
čestitke i od nas :heart:
:heart:
lara, ha? nije sookie?? ili bar tara :mrgreen:
čestitam vam od srca na maloj ljepotici :kiss: :kiss:
detalji? rodila sam doma, bilo je vrlo brzo, intenzivno, u potpunom mraku, miru i tisini nase dnevne sobe. imala sam zelja i ocekivanja od ovog poroda, i sva su ispunjena, i jos puno, puno vise toga sam dobila... nemam rijeci kojima bih opisala ovo iskustvo osim da je svaki detalj bio naprosto savrsen, a tko zna koliki sam perfekcionist zna sto to znaci. moj prvi porod u austriji, koji je bio stvarno lijep, bez intervencija i intiman, mi se sad cini pun intervencija ;-) moment kad sam primila glavicu svoje kceri dok je jos tijelo bilo unutra mi je vjerojatno najljepsi i najsnazniji trenutak u zivotu :heart:
za razliku od prvog poroda, osjecam se fenomenalno, kao da nisam uopce rodila. mogla bih poletjeti...
Čestitam!
Felix, čestitke cijeloj obitelji!
Čestitam!
čestitam!
Čestitam!:heart:
Draga, ne mogu ti opisati koliko sam sretna što ti se sve ispunilo!!! Čestitam vam svima i ljubim vas! I naravno da jedva čekam cijelu priču s poroda, nadam se da ćeš nas počastiti kad te uhvati inspiracija. :)
i ovdje čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!!
čestitam! :-)
Draga, felix, čestitam od :heart:
Topla dobrodošlica malenoj Lari!
:heart:
felix, predivno
čestitam
Vau, Felix, divno!
Čestitam ti od srca:heart::klap:
Draga Felix, iskrene čestitke na rođenju male princeze:heart:
Predivno! Felix čestitam, na ljepotici i na iznimnoj hrabrosti!
toliko me razveselila vijest o larinom rođenju da nisam u stanju ništa suvislo napisati.
čestitam od srca na predivnom porodu :heart:
a da mi je vidjeti one velike bratove oke kad se vrati s mora i ugleda laru!
uživajte!
Čestitam od sveg srca! Dobro došla djevojčice :heart:
Čestitam!
Čestitke!
Vau Felix!
Čestitam od sveg srca
Draga moja Felix, kao i Pinnochio uopće nisam u stanju suvislo sročiti koliko sam sretna zbog tebe :zaljubljen:
Plačem ko kišna godina od radosti što je sunce malo imalo tako prekrasan dolazak na svijet i što si ti tako očito presretna :-D
Ludnica, stara moja, predivno!
Ljubi mišicu sto puta i velikog brata i tatu i naravno, nema izmotavanja: ho-će-mo pri-ču! 8-)
baš mi je drago da je sve ispalo super i još bolje od tvojih očekivanja! :heart:
Čestitke :heart:
Zavidim na prekrasnom porodu :zaljubljen:
čestitam :heart:
čestitam :-)