Mirta, hvala, evo bili smo danas tamo, i presvukli smo se u onoj kabini za dojenje - to nam je pokazala hostesa. Polako, u miru, ma svaka čast McDonaldsu. Iako ne volim njihovu hranu, u ovome bi se svi trebali ugledati na njih.
Printable View
Mirta, hvala, evo bili smo danas tamo, i presvukli smo se u onoj kabini za dojenje - to nam je pokazala hostesa. Polako, u miru, ma svaka čast McDonaldsu. Iako ne volim njihovu hranu, u ovome bi se svi trebali ugledati na njih.
Bila je i podloga za prematanje u ženskom wc-u u podrumu Importanne Galerije.
meni je otkriće bila stražnja polica automobila (of kors ak si blizu parkirao ;)).
otvorim peta vrata stavim pelenu (platnenu) ili ručnik i sve obavimo :D
nase iskustvo
-prostorija sa stolicom, umivaonikom i stolom za previjanje - KC i Mercator
-mjesto zaprematanje u zenskom wc-u - Importanne galeria
-kutak za dojenje(zastorom ogradjenji prostor sa klupicom) - Mcdonalds u Jurisicevoj
evo super novost u slo. celje!teta otvorila trgovinu sa igrackama i djecjom igraonicom, gdje se organizuju i radionice i rodjendani (kao u MD) ali sa odlicnim tortama, sendvicima iz bio kruha i sira.... i naravno da je poskrbila i za kutak- sobicu za dojenje i previjanje.i to predivno uredjenu i intimnu.sretni su posjete svake mame bez obzira da li tamo kupis nesto ili ne.
Na autoputu Zagreb-Rijeka , stajaliste Ravna Gora-imaju previjaliste, stolic, lavabo,sapun, papirni rucnici, kanta za otpatke, cisto i ok. Mi tamo uvijek stajemo. U stvari do sad sam zivjela u zabludi da svako odmoriste na autoputu ima previjaliste.
U Zagrebu se ljeti previjamo na Zrinjevcu, a zimi se ne previjamo. Svaka cast McDonaldsu, ali ja im tamo ipak necu uci.
Ne znamotkud mi ovaj izraz "previjamo"-mislila sam prematamo.
u Emezzeti (Dm) sad ima stol za presvlačenjeCitiraj:
anaviktorija prvotno napisa
i nisam 100% sigurna ali mislim da i prima 3 ima isto stol za presvlačenje
a odjeljci za dojenje....nikad čula
dok sam dojila dojila sam gdje sam god stigla i gdje nam je bila potreba
cure ostam da ne zgubim topic :oops: