taca, Kolding? Aurora, kako je unutar arheologije? Ako ima dovoljno mjesta, imamo dogovor:-), da se bar neki mali prostor može unajmiti.
Printable View
taca, Kolding? Aurora, kako je unutar arheologije? Ako ima dovoljno mjesta, imamo dogovor:-), da se bar neki mali prostor može unajmiti.
Pa meni je dolje u Koldingu skroz fino, ne mislim na onaj dio gore koji je bucan.Nemam pojma da arheoloski ima zatvoreni prostor, nikad bila.Kako god se dogovorite.Kud svi Turci-tu i mali Mujo tj.mala Taca.
A joj, sam vidim da sam napisala Koning?Odakle mi to???
Ja vjerojatno neću na kavu, ali meni je ljepše u Arheološkom. To je samo preko ceste tamo gdje inače vani sjedimo. Bivši Hard rock caffe čini mi se, AuroraBlu?
Da, Mimek. Taco, kako ne znaš, a išle smo skupa zadnji put nos pudrati unutra :-)
I meni je Kolding ok.
Uglavnom, i Kolding i Arheološki su negdje između Avenue Malla i Kaptol centra (doduše, malo bliže Kaptol centru).
Šta ostali kažu?
Ova kava zapravo totalno izgleda kao kavica kluba Q 10 :yes:
A ja baš nikako ne mogu 9.og (odgovarala bi mi opcija 8.9.).
Svejedno, znam da ćete se lijepo provesti i srknite malo za mene! :kiss:
podižem. još uvijek se nismo dogovorile gdje se ispija kava
A Old Pharmacy?
Ja mogu sutra... prekosurta ne... kad se već Q10 spominje. ;)
Bilo gdje, samo da je toplo. :)
Cure, nadam se nitko neće naljutiti, ali s obzirom da je organizacija ove kave zastala, Mare i ja smo se dogovorile da sutra, 9.9. od 16.30 pijemo kavu u Lemon baru - bivši Hard-Rock caffe, Gajeva, točno preko puta atrija Arheološkog muzeja.
Dolazim.
dolazim ali tek oko 17.30 sati...
samo da javim da ja na žalost ne prihajam... zubara imam tek u 17 h, pa dok me izbusi i izbrusi i joooooj pa dok se staložim pa dok krenem... vi ćete već bit na starompramenu totalno pijane ne bi me tad ni skužile....:mrgreen:
[QUOTE=ksena28;1696403
da, da, već vidim kako ću bit tema i na toj kavi... :lol:[/QUOTE]
Lijepo dođi pa sama ispričaj :-P:-*
Znam gdje je Lemon :dancingfever:
Ja ne bih rekla da je dogovor zastao nego ljudi naprosto cekaju definitivnu odluku gdje se nalazimo.Ja sam bas htjela reci da cu od 17h sjediti u Koldingu pa tko dode neka mi se pridruzi ali evo vi ste vec sve odredile.Vidimo se.
taca, ajmo ipak čekat u istom kafiću:-), ja sam tamo od pola 5, vidimo se, ksena, zvrcni, možda produžimo, u ugodnom društvu:-), nadam se da će nam se pridružiti i "friške" cure, barem da poprave prosjek:-)
Ja dolazim s prijateljicom koja nije forumasica ali kojoj treba jako puno vibrica da se nakon 3 godine pauze ponovno ukljuci u borbu.Sigurno nam nece moci odoljeti i ubrzo ce nam se i ovdje pridruziti.
drage moje bas mi je drago da cete doci...ja cu vas pozdraviti samo ovdje jer sam sad dosla iz bolnice i nikako nisam drustvo za kavu....uzivajte..
Evo kratkog preliminarnog (informativnog) izvještaja s kavice.
Bilo nas je 13 (a i atmosfera je bila u skladu s brojkom): aenea, mare41, Taca70, Tacina frendica N., AuroraBlue, Tlatincica, Kadauna, Marchie37, Miki76 te gošće iznenađenja Gabi25, Ninočka i corinaII.
Dobro smo se zabavile i nadam se da će i iduća kavica biti ovako otkačena (prostor ko stvoren za nas, velik je i bile smo jedine :mrgreen:).
Kandela, žao nam je što se nisi mogla pridružiti, nadam se da si dobro.
Do druge kavice, velike ili male, svima :bye: i big :*
:kiss: jedna velika pusa od mene i baš mi je bilo super se s vama družiti na kavici...
Aurora, a vjerujem da je i na zub zaboravila u tolikoj galami:-), ponovit ćemo prostor i drugi put. Drago mi je bilo upoznati (meni) nove cure, a pogotovo Corinu iz Zadra.
I od mene:bye:
koke, samo da vas pozdravim :bye:
i ja sam namjeravala svratiti, ali na kraju nisam mogla i bas mi je krivo :-(
a bas mi i lokacija pase - Avenue Mall i Bundek su mi malo daleko...
naime - mi se zenimo za 2 tjedna i sve nam je nekak knap i stalno se negdje jurca i to bas poslije 4 kad se MM vrati s posla (a mene to sve skupa tak umaraaaaa).
nadam se da se vidimo na sljedecoj kavici :-)
Mrak kavica 8-)
moram priznati da je i meni jučer bila jedna od boljih kava, da je prostor odličan - također potpisujem - čak mi se i mjuza svidjela, dobre 80-e LOL, a pozdravljam ovim putem sve cure koje su bile, posebno one koje sam vidjela tek na 1 minutu - CorinaII i AuroraBlu.
Nadam se da će nas na sljedećoj kavici biti još više, evo i poziva na
La grande cafe de Petrova
na koju su pozvane sve cure ne samo Petrovke.
Pa mozda da se nadjemo vec tamo?
http://forum.roda.hr/threads/58970-L...afe-de-Petrova
aenea, ima nas ponositih zbog 80-tih:-), vjerujem da će ljubazne moderator gđe ovo uskoro zaključat, prijedlog je repriza za oko mjesec dana.
Ja šaljem veeeeliku :kiss: svim curama s kavice. Bilo mi je super kao i uvijek!
Jedino se ispričavam Ninochki jer sam tek kad je odlazila skužila da sam je nekako preskočila pri upoznavanju kad sam stigla, a poslije sam sjela na drugi kraj stola pa je uopće nisam vidjela (još uvijek mi nije jasno kako sam to uspjela izvesti! :oops:).
Žao mi je i što nisam upoznala CorinuII, niti imala vremena malo više popričati s AB i Gabi25 (tko mi kriv kad sam kasnila!), ali nadam se da ćemo to nadoknaditi na sljedećoj kavici!!!
Meni je bilo jako drago upoznati sve cure koje još nisam i ponovo vidjeti one koje već znam:love2: Baš je bilo lijepo druženje, nadam se da se uskoro vidimo opet!!!
E da, jako je lijepo spojiti nick sa licem:-)
Super kava! Pozdrav i sretno svima do sljedeće...:bye:
[QUOTE=Miki76;1698043]Ja šaljem veeeeliku :kiss: svim curama s kavice. Bilo mi je super kao i uvijek!
Jedino se ispričavam Ninochki jer sam tek kad je odlazila skužila da sam je nekako preskočila pri upoznavanju kad sam stigla, a poslije sam sjela na drugi kraj stola pa je uopće nisam vidjela (još uvijek mi nije jasno kako sam to uspjela izvesti! :oops:).
Ma sve 58-) bude bilo još kava
Bilo je super i drago mi je da sam vas sve upoznala:klap: treba više biti ovih kavica:yes:
Uh, ninochka, i ja ti se ispričavam, sad vidim da sam napisala po Vuku tvoj nick :oops:
drage moje, ključam do slijedeće kavice