dobila 22kg, sve izgubila jako brzo...cak me je malo i strah kako sam brzo izgubila kilograme i jos uvijek gubim :roll:
Printable View
dobila 22kg, sve izgubila jako brzo...cak me je malo i strah kako sam brzo izgubila kilograme i jos uvijek gubim :roll:
Uh moji kilogrami nikako da krenu dolje. Puno šetam, puno dojim, ali puno i jedem. Probala sam smanjit hranu ali kao da mi se želudac proširio i ne mogu bit gladna. A i pročitala sam da nije dobro bit gladna dok dojiš. A ne znam.. Ima i bitnijih stvari od kila ali ipak, kad stare traperice navučem samo do koljena,dođe mi da poludim od muke. Hehehehe strašno.
ja sam u trudnoći dobila 26kg i imala sam ravno stotku..užas.. bila sam ko slon.. al evo moja curica sad ima 7mjeseci a ja imam čak manje nego kad sam zatrudinila.. sad sam na 72kg al imam osjećaj da će još past.. dojenje je nešt najsavršenije :D dok sam bila cura borila sam se s kilama jako,uvijek sam imala oko 85kg a evo sad začas se rješila..
Bravo, Extreme.. Ja sam imala 64 a došlasam do ČAK 94 kg, užas jedan! (Noću sam žderala, po danu sam se kao suzdržavala i onda po noći nebi mogla izdržat..)
Nakon poroda stojim na 84 kg i ne mrdam.
Preporuka trudnicama, pazite dobro na kile, jer nije baš fora kad nakon poroda nemate šta obući još mjesecima i kad su vam trudničke hlače i dalje najbolji izbor, a bez steznika ne možete iz kuće izaći jer bi ljudi mislisli da ste opet u blaženom stanju :D
Meni je nakon poroda ostalo ca +11kg... Uzas. Ne stanem niti u jedne svoje hlače od prije trudnoće.
Ja sam se odlučila za dijetu - tj. pazim sto i koliko jedem (a inace nisam nikad previse pazila).
Za sada je otislo jedno 4 kg viska (u nesto manje od dva mjeseca), valjda ce i ovih preostalih 7 uskoro otici, ili bar toliko da stanem u hlace! Trebalo bi me motivirati to sto ukupno imam jedne normalne hlace za obuci (trudnicke ne nosim jer nije problematican trbuh nego su mi se zdebljale noge, guza i trbuh - sve nekako jednoliko debelo i celulitno, bljak)
Jos da se natjeram vjezbati ali nikako...
A gle meni zbog bokovasamotrudničke pašu, svoje stare traperice obučem do koljena............ Ahahaha lijepo se tome mall oi nasmijati :D