evo upravo sam napisala, nisam stigla kvotati - moguće je da se opet pojavi krvarenje i da plod odumre bez obzira na Dabroston. Pila sam 3 tablete dnevno, kao i ti. Nadam se da će s tobom biti sve u redu :heart:Citiraj:
tooka23 prvotno napisa
Printable View
evo upravo sam napisala, nisam stigla kvotati - moguće je da se opet pojavi krvarenje i da plod odumre bez obzira na Dabroston. Pila sam 3 tablete dnevno, kao i ti. Nadam se da će s tobom biti sve u redu :heart:Citiraj:
tooka23 prvotno napisa
hvala curke, za sad se nije više ponovilo a nadam se i neće..čekam pregled za 12 dana... :*
a i ja se nadam da će sve biti dobro. evo danas nema ništa. nema druge nego čekati, paziti se i nadati da će sve na kraju dobro završiti. :)
Ja sam isto "krvarila" - imala takav rozi iscjedak, nisam ništa uzimala nego samo mirovala nekoliko dana dok nije prošlo. To je bilo u 6 tjednu.Citiraj:
tooka23 prvotno napisa
da i ne nervirati se jer apsolutno na ništa ne možeš utjecati :heart:Citiraj:
tooka23 prvotno napisa
Pozdrav i ja imam problem krvarenja u trudnoci prvi put sam prokrvarila u 6 tj.prestalo nakon dva dana i sad opet se pojavilo sad sam u 9 tj,moja gin je na godisnjem termin za kontrolu za dva tj da cekam ili da odmah odem na hitnu.hvala na odgovoru
Idi si na hitnu.
Zbog čega ste imale krvavi iscjedak u trudnoci?
Ja sam sad u 18.tjednu, jedan dan mi se ukazala krv prilikom brisanja, ginekologica rekla da je sve ok,da je sve zatvoreno,ali da je posteljica niže ali ne prestrašno.
Dala mi spasmex tablete i rekla odmarati, par dana ništa od iscjedka sad se pokazalo opet.
To je jako jako malo, ili malo na gacicama ili dok zbrisem pa onda prestane.
Zbog čega dolazi do toga? Ima koja iskustvo vezano za to?
Lp
U prvoj trudnoći sam imala hematom u prvom tromjesečju.
U drugoj trudnoći sam imala kontrakcije od drugog tromjesečja i prerano sam se otvarala (vidi datume rođenja - druga trudnoća uslijedila je odmah nakon prve i vjerojatno je to bio razlog).
Nisko nasjela posteljica može isto biti uzrok krvarenja. Obično ti u takvom slučaju zabrane tjelesne aktivnosti i spolne odnose. Imaš na portalu tekst o tome, ali to je placenta previa https://www.roda.hr/portal/trudnoca/...ta-previa.html Ako je gin rekla da je ok, nema razloga za paniku. Trebalo bi se stabilizirati, jer se nisko nasjela posteljica povuče na pravo mjesto kako trudnoća napreduje. Sretno!
Da, ne prekriva usce vrata maternice. Znači još ima koji tjedan da se podigne naviše!
Da.
Moraš to redovno kontrolirati. Čak i kad posteljica nije nisko postavljena, može se dogoditi da se prerano odvoji od stijenke maternice. Krvarenje je indikacija da se to može dogoditi i zato ti daju spasmex, jer grčevi mogu pogoršati situaciju. Miruj koliko možeš i slušaj savjete ginekologa. Velika je vjerojatnost da će sve biti u redu, ali ne škodi pripaziti na sebe.
Pozdrav svima
Da li je koja imala krvavo smedi iscjedak zbog pucanja kapilara ? Zasto se to dogada ?
posteljica se dignula nije vise nisko, zatvoreno sve, nema hematoma, nit imala odnos a evo opet taj nezeljeni iscjedak...
sad ga vec dugo dugo nisam imala