Fato, sve 5, ali nije naše da razumijevamo situaciju tuđu, niti da se pravdamo sebi i rugima, tako ti ja to nekako gledam. Dat savjet - to je OK. Poručit da je carpe diem najvrjednije što u nekim godinama mogu čut i zaželit sretno i to je to.
Printable View
Fato, sve 5, ali nije naše da razumijevamo situaciju tuđu, niti da se pravdamo sebi i rugima, tako ti ja to nekako gledam. Dat savjet - to je OK. Poručit da je carpe diem najvrjednije što u nekim godinama mogu čut i zaželit sretno i to je to.
:heart::heart:ok curke, u pravu ste, povlacim pitanje koje sam uputila. Boga mi nije nista bilo zlonamjerno, nego jednostavno od srca jer mi je zao zbog svega i cijele situacije. :love2:
Pozdrav!
Htjela sam vam samo reći da u Pragu rade pod općom anestezijom tako da nema mjesta strahu od bola :yes:, a što se tiče pripreme treba kompletan internistički pregled (krvna slika,EKG,jetrene probe,urikult,pregled srca i pluća sa zaključkom da je žena sa internističkog gledišta zdrava i da nema ozbiljnih kroničnih oboljenja kao ni familijarnu sklonost prema trombozi)-to sam prepisala iz svojih uputa :mrgreen:.
Sretno....
Hvala vam na potpori (više - manje) i svemu napisanom.
Odlučili smo se na odlazak u Prag definitivno i u tijeku su dogovori s gđom Mirnom Turcinovic koordinatorom poliklinike. Emajli su razmijenjeni i sad čekamo njihov odgovor. Nadam se da supruga neće u u subotu raditi drugu smjenu pa da se pridružimo na Riječkoj kavici i prikupimo vasa iskustva. Naravno da bih došao i ja kao predstavnik muškog roda. Ipak smo mi veće babe za tračanje :-)
Toliko za sad i još jednom veliko HVALA za potporu i savjete
Peperoncini, sretno i javite kako napredujete na temi Potpomognuta u Češkoj.