ja bi to zela za malo kumče, pa nek se još neko očituje
Printable View
ja bi to zela za malo kumče, pa nek se još neko očituje
Uzela sam ovog na majmunića. Htjela sam na pčelicu al je narod pograbio žličice/viličice pa nije bilo ni jednog kompletnog.
Uglavom, zadovoljna sam. Doduše, ne koristim ga još dovoljno dugo za prijavak nekih nedostataka.
Čaša, npr. super podnosi padove, bar za sada.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
može li se stabilizirati da stoji na mjestu, i kolko je duboko ono kaj mi zovemo duboki tanjur?
Ako zaglaviš s nečim, da. Dno nije protuklizno. Hranilica mi ima neke kao pretince na onom 'poslužavniku' pa čašu i pijat zaglavim al zdjelicu držim kod sebe dok ga hranim. Kad ga pustim da se sam hrani, nema te zaglavljenosti, osim valjda superatakom zaljepljene, koju ne može odglaviti.
Zdjelicu koristim kao duboki tanjur za juhice i sl. jer je cca 5cm dubine, a pijat je odjeljen po sredini i po prilici 2.5cm dubine.
Za pranje je to ok? I kaj me još zanima bilo je u dm set koji se kao poklopio s poklopcem i bila je žlica u poklopcu, ima li još toga?
Perem u perilici. Al napominjem, koristim taj pribor nekih tjedan dana, od kad je bio u ponudi, pa ne znam da li će se s vremenom (i nakon koliko) slikica izlizati. Za ovo iz dm-a nemam info.
O ovom priboru ti ne znam ništa, ali meni je odličan dječji pribor tommee tippee http://www.tommeetippee.co.uk/produc...lid-and-spoon/ Koristimo ga svakodnevno već deset godina, peremo u perilici i ko novi je, sve još uvijek dihta. Žličice sam bacila jer su bile malo izgrebene od žvakanja i trljanja desni. Imaš u baby centru i muelleru.
E nema baš tak nekaj slično me zanima
Kad kupujem vece stvari ili stvari za bebitosa plasticne pogledam oznaku plastike na ambalazi ili proizvodu (ovu ikonicu u trokutu) i provjerim skodljivost na netu tipa
https://www.lifewithoutplastic.com/s...7#.Wehdkxsj7qA.
Znam ludakinja sam :) al nekak mi se ne da imat ultrakancerogene plasticne vrece/kutij iz offertisime ispod kreveta (imaju i safe plasticne) pa tak i pribor za bebu.moze biti no name sam procekirati oznaku :) u biti to sam radila dok sam bila trudna,sad me pustilo to ludilo, ali svejedno nije naodmet kome se da zezat s tim.