Možda je tvoje tijelo, ovako već hormonalno narušeno od ranije, zaista osjetljivije na povišeni prolaktin.
Možda bi ti stvarno godilo smanjivanje dojenja, barem noću.
Printable View
Možda je tvoje tijelo, ovako već hormonalno narušeno od ranije, zaista osjetljivije na povišeni prolaktin.
Možda bi ti stvarno godilo smanjivanje dojenja, barem noću.
frost, najverovatnije si u pravu, to sam napomenula samo onako, kao kuriozitet :)
ovca_i_janjad, znas kako ja razmiisljam.. Kad je Novi bio ove dobi, to mi je svakako bio najtezi period dojenja, ako izuzmemo pocetne probleme. Znaci, dvogodisnjak.
Tad sam analizirala, i primetila da je to za vecinu mama tezak period, i da mnoge dileme izlaze na videlo bas tada.
S druge strane, iako je Novi bio teza vrsta sisavca, sve se nekako smirilo kad je presao 2.5 godine, a sa 3 je bilo prilicno podnosljivo, iako je sisao cele 4.5 godine.
Valjda se tome nadam i sa Izijem.
jedino sto sam sad stvarno u ovom nekom cudnom zdravstvenom, ili recimo fizickom stanju.
S Novijem sam i ostala trudna kad je napunio tacno 2, a sa 2.5 jos jednom.
Sad je trudnoca samo nesto o cemu mogu da mastam.
Videcu, za sad planiram (vec sam i sama sebi dosadna koliko se nagovaram) da odem kod endokrinologa i vidim sta ce on da kaze, ali i da sacekam jos par meseci, da se priblizimo toj dvoiogodisnjici. Mozda stvarno ima u tome nesto.