Evo mene s SD, 8dc nakon 15 gonala, folikuli MALENI i lijevo i desno, endometrij 8mm, kontrola u petak, nastavak po 2 gonala i 1 dec . Nadam se da je to dobro, ali nekako sam očekivali već kojeg folikulćeka
Printable View
Evo mene s SD, 8dc nakon 15 gonala, folikuli MALENI i lijevo i desno, endometrij 8mm, kontrola u petak, nastavak po 2 gonala i 1 dec . Nadam se da je to dobro, ali nekako sam očekivali već kojeg folikulćeka
Ana03 i gogaOS - čestitke od srca!
Sretna kavica njuši finooooooooooooo....
linalena don't worry, narasti će tvoji folikulići....strpljen spašen...i ja sam htjela da sve bude brzo, pa sada, na 14dc, dan prije punkcije mislim da je sve prošlo pre brzo :lol:I da, dobro je!!
joj Šumskovećence hvala na utjesi, ma glava me rastura i osjećam se zbog toga grozno
A tebi sutra punkcija, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, k0oliko folukulčeka ti imaš???
1.stimulirani icsi Ljubljana/Postojna,prije toga se na VV pripremali kod dr L. za jesen,no kako je nastala sva ona zbrka oko njegovog odlaska mi zbrisali u Slo.
Drage moje hvala vam na savjetima,mirujem da se trosjed već udubio :)
Za velike bete bravo!
medena za 1. mj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za punkcije,transfere i sve ostalo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
goga čestitke!!!!!!!
sretna.. hvala ti za jučer:-) mogu ti reći da je pomoglo i da sam danas puno bolje:heart: ljubim te!
MANNY ja sam kod dr. Vlastelića, čekam M pa sa 2 dc krećem s Menopurima. I naravno da ćemo te obavijestiti kad bude iduća kavica! Bez brige! :-*
Šumskica još malo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju punkciju! Eko, od toliko straha, na kraju ćeš spati i nećeš ni osjetiti niš...ma ke lipo! :-*
sretna35 mmmm...kavica je odlična :mrgreen: veliki pozzzzz i tebi!
linalena ~~~~~~~~~~~~~~ za folikuliće!!!
kety28 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice!!!
GogaOS čestitke na beti!!!:klap:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve čekalice koječega završe na trudničkoj listici!!! :-* svima!
linalena poznata mi je ta podmukla glavobolja od Menpura.... ja neznam točno koliko folikulića ima, znam da ih imam jako jako puno....tako mi je dok. rekao....
bebach:*
Što uzimati protiv bolova za vrijeme stimulacije'?? Rekli mi paracetamol, ja uzimam Lupocet al ne znam koliko je dopuštena količina???
obzirom da nam je pinky, vidim, preuzela slaganje liste, s novom listom odvojila sam i novo odbrojavanje
pinky, ako trebaš nešto sitno naknadno ubaciti na listu, da ne kopiraš npr. na istoj stranici cijelu listu ponovo, slobodno pošalji pp...
svim trudnicama čestitke:-D:-D:-D
ostalima...u raznim fazama postupka, kao i onima koji još čekaju... rudarski SRETNO...do nove liste i dalje...:heart::heart:
Drage cure ja sam jučer krenula s decapep. i sad me zanima jel smijem uzimati nekakve vitamine tijekom bockanja...kakva su vaša iskustva!?!?
prekrasno je vidjeti ovoliko trudnica - svima od srca čestitam i želim vam uredne i dosadno školske trudnoće :heart:
pinky ~~~~~~~~~~~~~ da nam budeš sljedeća na listi trudnica :heart:
sretno svima u postupcima
Novim trudnicama cestitke, ma milina gledati odbrojavanje...
ja se prijavljujem u pikalice, od jucer na gonalima...
Znači mogu one vitamine od Natural Wealtha koji sadrže i folnu.
Hvala Mali Mimi
ja dobila M... :cry:. Ništa ni ovaj put...
Iva Mia ja ti od ljeta uzimam folnu kiselinu i prenatal a pikanje sam počela u 10 mj. od 21.d.c. s Decap. pa nadalje s Menopurima... plus neki med i cajeve cijelo ljeto :-) izgleda da mi se isplatila zrtva nosanja termosice na plazu po onoj zegi i pijuckenje vrelog cajica :-d
Ana 03....koje čajeve da si kupim???
anđeo sa neba žao mi je...:love2:
crvenkapice,pinky i sve ostale čekalice,pikalice što god da radite ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni danas 12 dc na folikulometriji 3 folikula oko 11 mm,a jučer bio 1 od 13 mm:roll:
ajme pa kako oni to rastu..baš sam:-(
Andjeo s neba draga jako mi je žao :( :( i šaljem ti ogroman zagrljaj :love: i pusu...isplači se do mile volje...i vjeruj da tvoja bebica stiže uskoro...možda ne ovaj put, ali stiže jako jako brzo!!!!
Curke 11. mjesec je fantastičan...milina za oči..... ~~~~~~~~~~~~~~~~ da se tako nastavi!!!
Loks ~~~~~~~~~~~~~ za početak bockanja!!!
pinky prijavljujem da sam od jučer prava bockalica, počela sa gonalima!
sumskice hvala na lipim željama...javljam novosti...
bebach jedva čekam tvoj početak!
trudnicama neopisivo puno sreće želim!
svim ostalim čekalicama, bockalicama, tužnicama velika ogromna :kiss:
kiara, vjerojatno se radi o folikulima na oba jajnika, meni je pred kraj sad u prirodnjaku rastao na lijevom a započeli smo mjerenje većeg folikula na desnom. Ne brini, glavno da ih ima i da nemaš cisti.
anđeo, žao mi je, ali ~~~~~~~~~~ za nastavak borbe.
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo da i ja javim novosti....danas bila punkcija (bez anestezije, nek' se zna!) i imamo 6 js. Bolilo je ko vrag, ali bila sam hrabra:)
Sad nova neizvjesnost i nada da će se oploditi, a to ću saznati sutra.
Fiona za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pred kraj dana ću srediti listu.
ne želim biti negativna, ali ako i 8. put moja beta bude negativna, stvarno neću moći sređivati listu, ali o tom....
evo i mene sa ne baš dobrim vjestima... uglavnom prekidamo stimulaciju jer nema odgovora na nju, doktor me salje vaditi hormone FSH, LH, PRL, E2, TESTOSTERON I HORMON šTITNJAČE...
Svima hvala na lijepim željama.
Sretno curke!!!
...FionaM za ludi party:-D Iva Mia haha moji cajevi-kad ih se sjetim- tko zna jel to sta pomoglo.ma to su ti od jednog travara :-X al to sam ja pila u nadi da ce nam se prirodno zalomit
Lucija83 draga jako jako mi je žao :( :( :( nadam se da će pretrage biti sve OK i da je to samo do toga da ti menopur ne paše!!!! Veliki :* ti šaljem!!!!
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu i nastavak vođenja ove krasne liste, a još jače ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ti nadopuniš ovaj veliki Novembarski popis!!!!
lucija, pa kako te nije odmah slao na vađenje hormona prije postupka? žao mi je za tako loš ishod, ali sad bar znate što i kako dalje.
andream,imam 3 folikula na lijevom jajniku,do desnog nažalost ne može doći jer se negdje okrenuo,pa u stimuliranom nije bilo ni punkcije 6 folikula...sada desni ni ne gleda...
ajme lucija baš mi je žao,znam kako je to teško kad se nadaš i iščekuješ postupak,pa ništa...
anđeo žao mi je :-(
lucija jao :-(
kiara, vjerojatno je rano da jedan postane vodeći, kod mene su obično 2 u prirodnom~~~~~~za dalje
Pinky~~~~~~~da sretno nastaviš raditi listu (+)
tiki_a,ma da,rano je..ali kad čitam da cure imaju punkciju 11.ili12.dc pozli mi koliko ja kaskam..
Evo moja punkcija danas završila, cijelu sam je zzzzzz.... i sad sam još sva kao pijana.
Uglavnom, prošlo je super, iznad svih očekivanja, ispunktirano 14js, a transfer je u nedjelju.
Svim čekalicama šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Luciija i anđeo s neba, žao mi je, jako, jako:love2:, držite se žene.
Grozno mi je kad sam na kraju liste :evil:
Ja ću se pridružiti loks i zedri (mi ćemo do kraja skupa :love2:) i prijaviti se u pikalice, od jučer na gonalima
Svim tužnicama :love2:
Svim čekalicama bete i ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky da nam i dalje uređuješ listu~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky nedaj se.....držimo fige...
Svima puno ~~~~~ pusica i zagljaja
Mene glava stvarno jako boli, grozno joj, kako ću sutra raditi, objašnjavati matematiku klincima. Popila sam već drugi Lupocet i namazala se Ketonal gelom po vratu i ajd malo se smirilo. Ne znam da li u stimulaciji smijemo koji jači lijek protiv bolova????
linealna, ja sam isto imala glavobolje i pila sam aspirin. Nekad je pomogao, nekad ne.
sutra ujutro stiže lista, imam neke goste