Mala Mimi hvala na odgovoru. :-)
Printable View
Mala Mimi hvala na odgovoru. :-)
Infektolozi s kojima sam u poslu svaki dan kazu da kozice nisu opasne za bebu, eventualno zadnje tromjesecje kada se daju imunoglobulini. Apsolutno se ne slazu da uzrokuju missed.
a što ti je doktor rekao?
po meni si ti negdje između...što znači da si ih prebolila jer antitijela imaš, ali s obzirom da ti je nalaz <9 vjerojatno nemaš dovoljno antitijela što bi moglo uzrokovati ponovo bolest ukoliko dođeš u kontakt sa zaraženim
moguće je ponovo dobiti kozice, ako prva reakcija na kozice nije bila dovoljno jaka pa se nije stvorilo dovoljno antitijela kako bi se tijelo obranilo od ponovne zarazeCitiraj:
Phipy a kako se ta tvoja prijateljica zarazila ponovno taj dio ne kužim?
twin, meni su na zaraznoj rekli da su kozice najopasnije za trudnice u prvom tromjesečju jer uzrokuju spontane (kozice su vrlo ozbiljna bolest za odraslu osobu, a plod je u ranom razvoju)Citiraj:
Infektolozi s kojima sam u poslu svaki dan kazu da kozice nisu opasne za bebu, eventualno zadnje tromjesecje kada se daju imunoglobulini. Apsolutno se ne slazu da uzrokuju missed.
a u zadnjem tromjesečju beba je zaštićena, ali će mama fasovati duplo više nego netrudna žena jer joj je organizam već pod stresom
Boxica doktoru idem za deset dana, slala sam mu mail ali još nisam dobila odgovor.
I ja sam dobila vodene kozice sa 5+4 tj, sad sam 7+3, cure u koje su bile u istoj situaciji jeste li radile neke pretrage u trudnoci kao npr amniocinteza ili test korionskih resica?
I ja sam ih dobila sa 5+4 tj. Jesu li ti doktori preporucili kakve dodatne testove i preglede u trudnoci. Kako je sve proslo?
Trenutno sam 20 sedmica trudnoce i nisam sigurna da li sam imala vodene kozice. Prije 10-ak dana bila sam u kod prijateljice cija beba je imala kozice. Evo zivim u strahu da cu ih i ja dobiti
. Svasta sam citala po int. Ako mogu da se jave mame koje su ih imale u trudnoci, da li je sve bilo u redu sa bebom? Hvala