Samaritanka, sama biraš projekte.
Ako se ne možeš odlučiti ili imaš osjećaj prvi čas da se ne možeš snaći, netko će te uputiti i pomoći.
Printable View
Samaritanka, sama biraš projekte.
Ako se ne možeš odlučiti ili imaš osjećaj prvi čas da se ne možeš snaći, netko će te uputiti i pomoći.
Želim samo reći da se već dugo želim učlaniti ali...Tek sam nedavno nabavila komp. i nikako se ne snalazim.Naime ,ne znam kako da ispunjeni dokument prebacim u e- poštu i pošaljem. :/ Faks nemam,a ako postoji neka normalna (poštanska) adresa da pošaljem pristupnicu ili da pričekam da završim tečaj kompjutera?! ;)
sirius, kada slazes svoj e-mail samo tu ispunjenu pristupnicu prilozi e-mailu kao privitak (imas negdje gumb na prozoru poruke na kojem pise attach ili privitak ili nesto slicno).
nadam se da ces uspjeti :D
Hvala,Ancica nadam se da sam uspjela ovaj put. :P
Kad sam prvi put u ranim tjednima trudnoće došla na rodin web, pročitala ciljeve, naravno da me to odmah ispunilo entuzijazmom.
U doba trudnoće mi je forum bio nezamjenjiv, a nakon poroda prvih par mjeseci nisam stizala ni počešljati se (kako netko napisa na ovom topicu), a kad sam se ponovno uključila, sjećam se da sam već kod drugog posta pitala kak se učlaniti.
Mama Juanita mi ljubazno dala link, ali na tome je ostalo (mea culpa).
I baš zadnjih dana razmišljam o tome da popunim pristupnicu, ali sve nekako se vrtim oko onih misli (koje je već netko ovdje spomenuo) "pa, ne čini mi se da baš trebaju nekog poput mene". No, svejedno, ako ništa drugo, barem mogu dati taj financijski doprinos u vidu članarine. Tako da - eto moje pristupnice idući tjedan.
P. S.
Što se tiče onog da li se članovi moraju bespogovorno slagati sa svim stavovima Udruge - pa, takve "diktature" nije bilo ni u komunizmu ;), tako da me to manje brine. A, inače, nemam dojam da je Udruga radikalna po bilo kojem pitanju, mislim da je češće slučaj da netko neki stav ili preporuku Udruge krivo protumači...(npr. preporuka "što češće na cicu u slučaju da treba povećati proizvodnju mlijeka" - neke mame to shvatile da treba dijete buditi da doji, pa ispadne Roda kriva za "nuspojave") ;)
sirius, mama73... dobro nam došle!
i, vjerujte, svoje stavove ćete donijeti sa sobom - bit će prihvaćeni kakvi god da jesu.
rodina adresa ne radi, vec treci dan nisam primila nijedan mail (kad ne radi forum, ne rade ni mailovi, a izgleda i duze)Citiraj:
sirius prvotno napisa
ako ne primite reply vrlo je vjerojatno da nesto nije u redu.
moja privat adresa je u profilu
Citiraj:
seni prvotno napisa
ivki detektivki sinulo da bi ti mozda sljedeci petak mogla biti u zg? :mrgreen:
roda@roda.hr i dalje ne radi :( (obavijestio me "moj" mail server da "mail could not be delivered")
jesam dobro skužila da u tom slučaju treba slati ivarici na mail iz profila? :?
elem, ja poslala...
dobro si skuzila, ali ni ja nisam nista primila.
e, da. nece me biti online dva dana pa pliz budite strpljive :*
:?
Evo sam jos jednom forwardirala (na onaj "zg.htnet.hr" koji je u profilu...čini mi se da su prelazili na "t-com", da nije u tome kvaka?), pa ti javi kad opet budes online jesi li primila.
primila sam upravo jednu pristupnicu (ako ti je nick godina rodjenja, ta si), ali na tu istu vec sam poslala odgovor jucer. upravo ponovila.
Ivarica,poslala sam pristupnicu na tvoju adresu ,pa javi ako stigne. 8)
ivarica,
nisam primila odgovor - ni jedan, ni drugi. kad stignes, pls. provjeri gdje je "zapelo" - moj mail uredno funkcionira.
ivarica, poslala sam ti pristupnicu 16.01. na tvoj mail. Je li stiglo?
ima poste koju sam primila u rodi prosli tjedan, ali je nisam stigla procitati ili odgovoriti jer sam se razbolila, tvoja pristupnica je mislim medu njima. mama 3 djece? da, da
Odlično!Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Jer već sam počela sumnjati u funkcionalnost svog e-maila.
Neka što brže prođe!Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Hmz... Meni MM tepa da sam njegova Rodica...
ili vazno objasnjava da sam "na Rodama" (forum)...
i pita me zasto nisam Roda ako toliko vjerujem u vas
...osim sto ne stignem gotovo nista, brine me situacija s poslom (vjerovatno cu ostati bez), i nesto zdravstveni problemi... nisam stekla dojam da vam trebaju aktivisti..stajaznam, ono topic u stilu "traze se Rode" :lol:
jedini problem bi bio nedostatak vremena...
Ma, storma, nedostatak vremena...to valjda muči i aktivne i neaktivne rode ;) .
Ja se učlanila iz uvjerenja - pa makar se i ne aktivirala.
Ali, stalno škicam na forum "pomozite udruzi", da uskočim ako zatreba ;)
Ja još uvijek ne primih nikakav odgovor. Kad ga mogu očekivati?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Hop la!
Citiraj:
bdina prvotno napisa
Ja bih se učlanila. Jel imate XXXL uniformu?
Ako je to razlog, JA ću ti je sašiti (ali, imamo) ;)
o, bombalurina, najvise imamo takvih :mrgreen:
dobrodosla :D
Moš mislit....dobro sam proučila fotke sa svake akcije :mrgreen: , sve manekenke.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Zaozbiljno, gdje da sad tražim proceduru? Ali iskreno, ja bih najradije negdje došla i stvarno se aktivirala. Djeca mi rastu i nekako pomalo sad opet imam nešto slobodnog vremena, a biti će ga sve više :( .
ja sam jednom davno, davno poslala pristupnicu. Onda sam bila lijena i stalno odgadjala odlazak na postu i placanje clanarine, pa sam je na kraju platila na zadnjoj rasprodaji. Sad se jos moram aktivirati!
Sudeci po tempu kojim obavljam stvari, nisam bas pretjerano korisna - jeste li sigurni da zelite nekog takvog u svojim redovima? :roll:
ako si je platila na zadnjoj rasprodaji, pliz posalji mi svoju prostupnicu na moj mail!
to ti je samo privid - nema ni jedne moje fotke :mrgreen:Citiraj:
Bomballurina prvotno napisa
da, želimo!
dat ćemo ti takve zadatke koje ćeš sa zadovoljstvom obavljati - jučer!
(ja se uopće ne sjećam da si mi platila članarinu, što se nidi predstavila) :oops:
Ja poslala pristupnicu. Dobro, a kak se u tabeli označava kućica, ono kad imaš opciju a, b, c...pa moraš odabrati jednu??? Uh, nadam se da ćete skužit.
pa ne znam...Citiraj:
apricot prvotno napisa
mislim da nisam tebi platila (poslije sam vidjela tvoju fotku, pa sam prilicno sigurna da nisam tebi platila).
stavis X u onu kucicu koja te zanimaCitiraj:
Bomballurina prvotno napisa
i ne moras oznacit samo jednu opciju...
jesi platila na INFO pultu ili na rodinom standu, tam di su se majice prodavale?Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
da, u jednom trenutku me je zamijenila anchie76, dok sam ja čuvala Ivora.
E sad da ja pitam pitanjce.. A kaj ja mogu radit u udruzi ak ne zivim u Hr? U komputere se fakat ne razmem. :oops: A zasto se ne uclanim,ono da budem podupiruca? Zato sto sam lijeno i zaboravljivo prase koje svaki put zaboravi zicat MM da to napravi prek kompa(ja to nema sanse da sama skontam cak i ako mi netko nacrta). Mislim,ja bi fakat htjela bit Roda,a to se nemre bit ak se nis ne radi!
raditi mozes svasta, imamo mi vise clanica koje zive po svijetu i neizmjerno su pomogle razvoju udruge.
Možes prevoditi, pisati dopise, pratiti zakonsku legislativu zemlje u kojoj zivis, sigurno možes doprinijeti inovativnim idejama...vidjeti ćeš, naći će mo mi posla za tebe :)
Moze li mi netko molim vas reci,kada je sljedeca Rodina rasprodaja,i tocno koji dan se obiljezava "mjesec dojenja",to se nesto prebacivalo iz ljeta u jesen.. :? Nagovaram MM-a da bi ja u Cro na jesen,pa sad biramo datume,pa bi ja pospojila ugodno s korisnim.