ne mora se, IVF NIJE indikacija za carski. Ja ga ne planiram osim ako se nešto ne zakomplicira.
A našoj Blekonji čestitam od:heart: i njezinoj curici želim veliku dobrodošlicu
Printable View
Čestitke :zaljubljen:
Curica je prekrasna, rođena sa 2900g/50cm, sve je ok! :-D
Trenutno se privikavaju na dojenje i jedva čekaju da stignu kući. :zaljubljen:
Eto, tako je brzo stigao taj dan, a još lani smo tugovali zbog odgođenog postupka, pa negativne bete... Blekonja je pravi dokaz kako se sve može kad se hoće, a mali anđeo je stigao kao nagrada za sav trud i najljepši božićno-novogodišnji poklon mami i tati.
Blekonja čestitam od srca i jedva čekam zagrliti malu princezu. :heart:
Čestitam :zaljubljen:
čestitam :zaljubljen:
Nije išla ciljano na carski, vaginalni porod je na kraju završio carskim.
cestitam :heart:
Cestitam! :-D:heart:
:-D:-D čestitam draga!!!!!
Čestitam punopravnim roditeljima!
Cestitam Blekonja!!!!
Čestitam.
ČESTITAMO BLEKONJA NA PRINCEZI :heart: :zaljubljen::zaljubljen:
Brz oporavak i da što prije budete kod kuće :-*
ljudi moji ja sam tek vidjela ovaj topic Pepita i Denny draga :* veeeeelika
hvala od srca svima na čestitkama :cry: ste me
puno je cura ovdje prolazilo samnom moje muke debljine, povišenog šećera, operacije štitnjače, odgađanja postupka od strane doktora dok ne smršavim, pa neuspjeli prvi pokušaj i konačno jedna jedina prekrasna stanica, prekrasna betica i eto naše male Marijete!!!!
Samo kratko ću carica je stigla 27.12.10. u 20:56 nakon 10 sati na kraju nije išlo, ni meni tiskanje više, a očito ni bebi izlazak vani, počeli su padati otkucaji, hitno na carski rez i bebica nam je stigla majušna sitna ali sa apgarom 10/10. Sada se pokušavamo naviknuti na dojenje, ne ide nam baš najbolje, uvučene bradavice, neko vrijeme je išlo sa šeširićima, sad više ni to, noćas smo imali prve straaaavične grčeve tako da kuburimo, ali ja ne odustajem od mog mlijeka, ako treba davat ću izdojeno i to je to!!!!
eto toliko idem najslađa dužnost zove!!! :zaljubljen::zaljubljen:
ljubim vas sve!!!
:zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Slučajno sam fulala kad si objavila veselu vijest na trudnoći, pa čestitam ovako :) Volite se, mazite i pazite :heart:
Čestitke! :klap:
od srca čestitam mami i tati na maloj princezi!
Čestitam, Blekonja!
Dobrodošla Marijeta :heart: