Ako mu ne smeta možeš ostaviti, dapače
A pogledaj još i u upute što kaže proizvođač :)
Baš mi je drago da ste riješili problem
Printable View
Ako mu ne smeta možeš ostaviti, dapače
A pogledaj još i u upute što kaže proizvođač :)
Baš mi je drago da ste riješili problem
i ja sam presretna, hvala vam svima.
OT
Kahna, tebe se sjećam pomogla si mi i savjetima oko dojenja Leone, sad dojim i malenog, i uživam samo tako.
hehe kako se potrefilo, baš mi je lijepo ovo čuti :love:
moj ima 8ipo mjeseci. oko 9,5 kg. sam sjedi, sam se diže i pocinje hodat pridržavajuci se za namještaj i u vrtiću. imamo jaje prenata l 0-13kg. dugacak je-noge mu vec duže vire-iako to i nije bitno, a glava je sad 2cm do ruba. danas smo mu kupili maxi cosi tobi 9-18kg.
Mi smo bili u Romer jajetu do 18 mjeseci. Nosile su broj 86 i imale 10 - 11 kg kad je glava došla do ruba. Očito se modeli AS jako razlikuju.
Imam jedno pitanje. Moja jedna mala se približava rubu jajeta, noge odavno skvrčene. Problem je u tome što ima tek 7.900 kg.
Ako mi preraste rub, a nema još 9 kg, da li ju smijem staviti u sjedalicu više kategorije?
Kupili smo već cybex pallas 2 za 9-36 kg.
Nina1 jesi sigurna da se ne moze naslon podesiti vislje? Obicno se moze..
Nogice nisu mjerilo i ne smeta im sto su skvrcene.
Sto ti znaci priblizava rubu? Jel ima 2 cm od tjemena do vrha ili?
Nekad zna proci dosta vremena od kada se s 3 cm do ruba dode na 2 cm, jer djeca rastu u visinu i donjim dijelom tijela.
Da li imas mozda umetak za male bebe u AS koji se moze izvaditi, pa ces dobiti jos na mjestu?
Za sjedalicu vece kategorije malena ce ti morati imati barem 9 kg i moci samostalno napraviti par koraka.
Ako preraste po visini prije toga, onda trebas razmisljati o nabavci druge sjedalice kategorije 0+ ali koja je višeg naslona. Ili kupiti kombiniranu sjedalicu 0-18 kg koja ce ti omoguciti da vozis dijete unatrag duze vrijeme.