Lili75 prvotno napisa
curke, jako zanimljivo mi je čitati vas, mi smo još daleko od škole, tek imamo 20 mjeseci ha,ha,...voljela bih da L. naslijedi moju organiziranost jer vidim da bi joj to olakšalo školovanje. Nikako mi ne izlazi iz glave kako to da danas roditelji manje-više svi rade sa svojom djecom zadaće, lektire...
ja se ne sjećam da su naši radili s nama, sa sekom da tu i tamo ali sa mnom nikad, ok ja sam bila prava mala organizirana štreberica uvijek sve petice i voljela sam učiti, uvijek sam se stizala i družiti s djecom iz kvarta, ali mislim da je presudilo to što su nas odmalena učili da mi učimo za sebe ne za njih roditelje i uvijek su naši uspjesi bili pohvaljeni, tako da mi je i to bila neka motivacija osim mog unutarnjeg zadovoljstva postignutim uspjehom. Moji roditelji su bili prosvjetni djelatnici.
Voljela bih da i moja L. bude učilica kao ja i njen tata (što vjerojatno i hoće bit) a baš me zanima hoćemo li trebat povremeno uletit kontrole radi jer svi kažu da je daans teško i opsežno gradivo..al nešto mi tu fali, nedostaje u cijeloj priči, ne kužim zašto je to tako danas toliko drugačije nego prije 15-20 godina? al dokučit ću valjda kad se sve to rpibliži.