-
Draga Adal...dobro su ti preporučili temu roditelji anđela....od ružnog postoji ružnije....izgubit bebu u 16 tj.lakše je nego izgubiti je u 20 ili 30 a zamisli u 39......a zamisli da rodiš živo dijete i živi ti nekoliko dana,mjeseci ili godina i onda ga izgubiš..............boli uvijek,prokleto boli....poslušaj priče mama anđela....vjeruj mi bit će ti lakše barem malo...
-
mogu li se ovdje pozalit i cuti vase misljenje plizz
danas je moja nevjesta bila kod gin. i rekao joj je da bebin mozak nije dobro razvijen, jedna strana, neke celije sta ja znam....5mj je trudnoce...sva je jadna u soku , strahu , prije 4dana je bila kod svog gin . i sve super. sve 5 dadne joj uputnicu u bolnicu onako ,rutinski jer imaju bolji uzv i danas joj ovi u bolnici tako vele, .....jel znate sta to znaci , sta dalje? pobacit ili? :(
sutra ide privatniku na 4D uzv ja se nadam da su ovi pogrijesili da je sve ok,
jel se mozemo nadati ? o Boze bas me je strah
-
Crvenkapice bas mi je zao sto prolazite kroz to,al moram reci da tracak nade uvijek postoji i po mom nekom iskustvu nek trazi jos per misljenja pa tek onda donese odluku,znaju oni itekako pogrijesiti i svaki doktor ima neku svoju pricu zato nek potrazi jos neko misljenje i onda odluci,strasno mi je zao :cry::cry:
ja vam zelim punoooo srece i iskreno se nadam da su pogrijesili i da je bebica potpuno zdrava....
-
Ja se nadam da su doktori pogriješili i slažem se s adal... nek ide po još jedno,dva,mišljenja...
-
Svakako potraziti jos koje misljenje. Drzim fige da sve bude dobro! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Crvenkapice ima li sta novo?Da li ste isli kod drugog doktora kakve su prognoze,javi nam....
-
crvenkapica je odgovorila na drugoj temi da je dr u Zadru rekao da je sve ok!!! :)
-
Hvala ti na obavjestenju...:-)