-
Upravo sam pročitala priču na Portalu i baš me raznježila.
Sjetila sam se svog trećeg poroda. Na stolčiću, u Puli, 2008. I primalja Valnee i Irene, nadam se da im se dobro sjećam imena. Bile su prekrasne, baš kao i ova divna primalja iz tvoje priče, mama u boji. Doktor (ne ovaj) se nije baš uklopio, ali srećom njegova uloga nije bila značajna.
Toplo preporučam svim rodiljama u pulskom rodilištu da zatraže stolčić. Iako, istina je, treba imati sreće s ekipom...
-
O da, puno sreće treba imati.. pogoditi pravu primalju, pravog doktora i još njihovu zajedničku smjenu...uh.
baš mi je drago da su se i tebi zvijezde poklopile :)
-
ženice drage, dugo vas čitam, sada sam se registrirala samo zato da vam kažem da sam ove godine rodila u Puli i to baš u smijeni primalje Arsove i dr.Perkova! divni ljudi, svaka im čast! prošlo je sve super, bolje stvarno nije moglo. rodila sam 1.put, a nekoliko puta su me pitali jesam li sigurna da mi je to 1. jer sam uz njih bila skroz opuštena, rodila brzo, sa jednim šavom.:-D Porod za poželjeti. :heart: Stvarno sam imala sreće kad sam naletila na njega. Ako budem opet trudna tražit ću njega! :)
-
Nisam prije vidjela ovu priču. Jako lijepa. :heart: Čestitam!
A čestitam i tebi, ela!uep :)
-
Čestitam na lijepom porodu! :heart:
-
mishekica i palčica, lijepo je primati čestitke i nakon dvije godine, hvala vam :)
ela!uep čestitam!! drago mi je zbog tebe od srca, a drago mi je i zbog Pule.. čekamo priču ;)
-