Potpuno te kužim. Ni moj ne reagira baš najbolje na "drugačija" imena, zato se i nemremo dogovoriti... a htio bi da ne bude često :roll: eh, ti muški...Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
Printable View
Potpuno te kužim. Ni moj ne reagira baš najbolje na "drugačija" imena, zato se i nemremo dogovoriti... a htio bi da ne bude često :roll: eh, ti muški...Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
Izvor je lijepo, u skladu s prirodom... a čula sam svakakvih imena, najsmješnija su mi planinska..... Mosor i Velebit (al fakat znam ljude koji se tako zovu!!!!)
Meni se sviđa u zadnje vrijeme Alan! (ime velebitskog vrha), a moja prijateljica se zove Anda (eto toliko o planinskim imenima...a šta ćeš kad poznajem puno onih koji su zaljubljeni u planine)
Nama su favoriti Leon, Andrej i Nikola. Meni se još sviđa Sanjin, ali me MM popljuvao (i nije jedini :x )
meni se svida Teo - ali to je ime mog prvog macka i to svi znaju, pa mi je to ko da nazovem dijete po macku :mrgreen:
I meni se sviđa Sanjin ali i mene su popljuvali :(
Sergej
Uvijek sam se čudila ljudima koji bi dobili dijete,a onda se još narednih mjesec dana premišljali kako će se zvati! I šta se dogodilo i ja sam upravo jedna od njih!!!! Nikako se MM i ja ne možemo dogovoriti! Mani se u stvari ni jedno muško ime baš nešto ludilo ne sviđa, a njegovi prijedlozi su rijetki i žbljak....
Je li koji Domagoj na putu?
mi smo se odlučili dečkiću dati ime Domagoj, a za curicu još nismo sigurni. danas idem na pregled pa možda saznam što će biti. :D :D
nadam se da ću kroz par godina imati i dečkića i curicu ;)
Danas sam čula jedno fora ime - Darin.
meni su super imena sven, dominik, luka(s), leon
netko je spomenuo tin..to mi isto nije loše-samo što na engl. znači konzerva, limenka :/ :lol:
Mi imamo Erika i Iru - MM je važno da se ne mogu izmisliti nadimci. Sad ne mogu smisliti ime tog tipa za budućeg bebaća ili bebačicu.
a mama opet uspjela pronaci nadimke :DCitiraj:
Eci prvotno napisa
iz svakog imena se da izvući nadimak :lol:Citiraj:
Mejra's mommy prvotno napisa
btw-jel kome lijepo ime kian?
Sanjin je bosansko ime. Znam ih odraslih tona mala. 8)Citiraj:
Lindsay prvotno napisa
ADRIAN JE PRAVO MUŠKO IME
Ko Adrian Brody, bas je sladak :)Citiraj:
VESNA25 prvotno napisa
:)
Bornel, Rim, Doa, Kalin, Riano, Loreno, Tibor, Ivor, Diano, Tiano, Moreno, Arian, Javor, Jasen, Tai, Tio
Bas dobro sto se ukusi razlikuju - ja bi s ove gornje liste imala problem izabrati ime :)Citiraj:
Rianea prvotno napisa
Ja vise volim 'obicnija' imena - Mario, Bruno, Robert, Igor, Mislav, Luka te dalmatinska Duje, Sime, Roko...
A što mislite o imenu Ivan Luka? Naime, i jedan i drugi deda su Ivan i oba su divni ljudi i nekako nam se činilo baš zgodno uklopiti to Ivan sa Luka (ime za koje smo se prvo odlučili, pa zaključili da je Luka danas jako često ime).
Pa niste bas ni sa Ivan 'uboli' rijetko ime :)Citiraj:
ivano prvotno napisa
Meni su oba imena OK, sad je samo pitanje hocete li koristiti oba ili ce u praksi jedno ostati vise kao ukras...
summer imaš pravo, kao i kod svih duplih imena u praksi će se koristiti samo jedno od dva....ali fakat mi je teško smisliti ime za dečkića, sa ženskim imenom nisam imala toliko muke....
Moj se suprug zove Ivan, sin Leon ako bude curica bit ce Anatea.....a ako bude decko jos neznam.
Meni se strasno svidjaju imena Jan, Mak, Tin i Damir, a MM niti jedno od pomenutih. Ako bude djecacic zvace se Adi, iako ih u Sa ima na izvoz :shock:
Ja imam Domagoja i Leona, meni su još super bila imena:Stribor, Damjan.Ja sam inače za domaća imena ali sam i za kompromis s MM uvijek :mrgreen:
David, Jošua, Timotej (Tim, Timothy), Dominik, Dori(j)an... :)
Jošua :heart: :heart: :DCitiraj:
Elly prvotno napisa
Moja cura se zove Eva Marija i upravo je tako i zovemo. Ljudi se malo zbune kad prvi put čuju, ali ako je u uporabi Ana Marija kao svakodnevno, zašto ne bi i Eva Marija ili bilo koje duplo ime. Hoću reći, ovisi kako se roditelji postave. Ako želiš dva imena (pod uvjetom da nisu predugačka i da pašu skupa), to može postati jedno, novo ime.Citiraj:
ivano prvotno napisa
Meni!!! Super je!Citiraj:
silmarien prvotno napisa
Ja sam za svoju djecu smislila: Noa, Ian i Ana.
Zasad imam samo Nou (dečko, naravno). :P
previše asocira na kain.Citiraj:
silmarien prvotno napisa
Bas je Eva Marija lijepo ime....još nisam naišla na to ime...a ja čekam četvrtak da se bebač izjasni što je, pa ako je dečkić počinje finalno odlučivanje da li će biti Ivan Luka ili nekako drugačije.... ;)Citiraj:
aleta prvotno napisa
:love:
i meni se sviđa Franka i Ivan Luka, a bogme i Ivano!
vidiš, mene uopće nije asociralo na kaina :shock: :)Citiraj:
truba prvotno napisa
LeiA, noa je super ime..baš mi se sviđa.. :heart:
noel mi je ok..ali mi nikako ne bi pasalo uz prezime :mrgreen:
Mene Kian više podsjeća na Ian samo je još originalnije!Citiraj:
silmarien prvotno napisa
Hvala, hvala! :heart:
Ni mene. :)Citiraj:
silmarien prvotno napisa
Kian je bas slatko. Mi smo na listi imali i Ian, ali je dosta ljudi na kojima sam ime 'isprobala' to izgovaralo kao Jan, pa je otpalo ;).
mm i ja smo veliki ljubitelji Star Wars-a, pa nam se praaaaavo svidja ime Anakin. Al' svi nasi prijatelji i rodbina nas blijedo gledaju i odmah predlazu neka druga imena :(
Kako se vama dopada ime Anakin?
Jučer sam nakon duuuugo vremena čula muško ime koje mi se baš svidjelo: TADEJ!
Ja sam LeiA, dakle, trebam li još šta napisati? Anakin je super ime!Citiraj:
gigamama prvotno napisa
Ja sam razmišljala da je Noa bio kćerkica, da bi se možda zvala Leia, ali sam mislila da bi svi to brkali s Lea.
Ne dajte se! Imate moju punu podršku! Svom djetetu dajte ime koje vi želite!!! :heart: 8)
Ne znam da li sam ovdje pisala, ali naš izbor je već duže vrijeme (s obzirom da se na malog miša čekalo preko 2 godine) VILIM. :mrgreen:
Kak vam zvuči? U početku, kad sam zatrudnila i ljudima smo govorili ime, na žensko su svi odreda lijepo reagirali, a za Vilima su svaki put "Kako? Aha, Vilim." Pa sam se ja nešto dvoumila, ali hvala Bogu prošlo me i sad sam i više nego sigurna u to ime.
Doduše, još nisam sigurna da li ću pitati doktora za spol, vidjet ćemo što će biti. :D