ajoj ljubice moja, pročitaj što sam ja tamo napisala na "ne želim u rađaonu....." ja sam sad sva u panici isto... preznojavam se... ma bit će to dobro... za dva češ sve znati, ali ako se ponove ti bolovi, javi se kod doktroa..
Printable View
ajoj ljubice moja, pročitaj što sam ja tamo napisala na "ne želim u rađaonu....." ja sam sad sva u panici isto... preznojavam se... ma bit će to dobro... za dva češ sve znati, ali ako se ponove ti bolovi, javi se kod doktroa..
e a znaš kako mi je kad su oko mene 3 trudnice medicinske sestre.sve okolo te cure su medicinske sestre.jedna radi kod jedne ginekologice u zd.od kume,kuma.onda još su frendice sa sestrom od mog dokt.a frendicu mi sad skrpalo uzbuđenje da su me uvatili pravi trudovi,al su LAŽNI 10000000%.
Ma znas sta, ako si ti tako sigurna da su lazni onda i jesu. Mene su svi uvjeravali da mi ne curi plodna voda a curila je, i dobro da sam otisla u bolnicu jer sam ja tako odlucila. Samo ti slusaj i vjeruj svom tijelu i sve ce biti kako treba!
a i iskreno ja sam tip da je meni neugodno da dodem a ono nije n išta. neželim da ispadne da zajebavam nekog. malo je to glupo od mene.al doklen god ja mogu izdržat,i nisu redovni, necu ici u bolnicu.zatos am uvjerena sad da su lažni. bila me panika skrpala-prva trudnoća,pa neznam što bi mislila.al vjerojatno su lažni jer nisu redovni razmaci.
mene je dva puta uhvatila panika, vidjela si, i dva puta sam otišla i zadržali su me tamo 5 dana..
a šta će bit sutra tko zna...
ako misliš i vjeruješ da su lažni, neka tako bude onda... ~~~~~~~~~~~~~ da bude sve :klap:
:love2::zaljubljen:
ti nam se vrati sa malim frajerom :))))))
zadarmamica bolje da oni tebi kažu odite doma nego da se ne daj Bože nekaj desi. Kad sam bila u 35. TT izašla sam van sa starijom curkom, išle smo do parka, bilo je ljeto, vručine, nije bilo još ni 9 ujutro...Nismo odmakle daleko do zgrade, a mene je uhvatila takva bol u trbuhu da sam mislila da ću umrjeti (kasnije sam povezala da je to bio napad panike nesvjesno izazvan tom boli...) Uglavnom, jedva sam s malenom prešla na drugu stranu da sjednemo u najbliži park (vraćanje doma nije baš dolazilo u obzir jer smo na 4. katu), znojila se, bol nije popuštala, nazvala sam muža i otišli smo na hitnu. Tamo su vidjeli da imam ne baš lagane trudove, ali sve je ostalo bilo ok i trudovi su se sva sreća smirili. Nitko me nije zadržavap zbog toga u bolnici i moje je srce bilo mirno čim sam vidjela da je moja bebica ok.
Zadarmamica jel su prošli lažni trudovi il su to bili pravi pošto se ne javljaš ništa?
mislim da zadarmamica uživa na rivi danas :)
bila kod mame cili dan.odmarala.a i imamo novu trudnicu u obitelji(bratova cura,pa sam ja ležala na kaucu,a oni kavicu) :) a nisam baš za šetnju.. , jedva se penjem i po stepenicama.ujutro kod dokt idem na redovni pregled.
neka moj mali krševan priceka još.ima on vrimena. :)
meni se više ne žuri.jedva sam cekala,i tila u zadnje vrime da on dode ranije.al ipak bolje za njega da on bude što duže unutra :)
istina, to je zbog tebe. :) heheheh. al smirila sam se sad nakon pregleda.i nek on što duže bude unutra.
Ja u prvoj trudnoči nisam osjetila niti jedan lažnjak.. a sada.. već si idem na živce :evil: s tim brojanjem i razmišljanjem jel trebam na pregled ili ne.. Prošli vikend sam ih imala od petka popodne do nedjelje navečer barem jedan na sat .. nekada i po 4 na sat :-o.. stalno.. onako baš lijepo stezanje postepeno, lagana bol u donjem djelu trbuha, tvrd trbuh i nakon 30-tak sekundi opuštanje.. točno tako su mi izgledali oni početni trudovi kod prvog poroda..
Sada sam 35 tjedana .. a takva stezanja sam prvi puta osjetila i to na svakih 5 min kad sam bila 31 puni tjedan i zbog toga završila u bolnici.. ali su rekli da nije ništa opasno jer se nisam počela otvarati, pa mi se sada i ne diže paniku svaki put jer je to meni svakodnevnica :roll:
I ja osjecam isto to stezanje sad sam 35 tt malo me znaju kao i jajnici bolit,a valjda cu prepoznat trudove kad pocne frkat
ja sam 36+5TT i mene brine ocu prepoznat prave trudove. kontrakcije imam.a imala sam i lažne trudove,al je dokt rekao da je to ok.može trajati tjednima i danima do poroda. al mislim se ocu li skužiti, i što ako pukne vodenjak dok budem pi-pi pa ne skužim heheheheheh :)
koliko čujem od curki, da dok pukne vodenjak nije ko normalan pi-pi, već se izljeva, tako da vjerujem da češ to primjetiti... :)
zadarmamica skuzit ces 8-)
pravi trudovi ne prestaju ako promijenis polozaj, oni PRAVI-PRAVI trudovi nisu ni oni uz koje mozes zaspati.
Vodenjak - isto ces skuziti jer zapravo uopce nema veze sa pi-pi, ne mozes ga zaustaviti kegelovim vjezbama :)
Opusti se i uzivaj, ako i ne prepoznas trudove odmah na pocetku, nema veze i ne brini bebe ne ispadaju samo tako u tramvaju ili taxiu ;-)
haha zadarmamica kaj nas sve mući ja isto ne znam jel bum prepoznala trudove,mislim da su mi jucer pocele BH kontrakcije budemo vidjeli kak će se scenarij odvijat
BH kontrakcije imam svaki dan u zadnje vrijeme. evo jedino danas nešto slabo.
i ja mislila da neću prepoznat prave, a isprve i nisam bila uvjerena u to da su pravi, srećom nisam imala lažne, pravi su i to sad na razmaku od 5 minuta i veselo išćekujem jutro i nadam se ljepim vjestima :-D :-D
sretnoooo!!!!!! :)
katarinam je još uvijek doma..trudovi su malo na 3 min,pa na 5 min..pa na 9 min..nadamo se da ćemo uskoro krenuti..:klap:
Sretno katarina, da ti sve prođe najbolje! :heart:
sretno!!!!
katarinam rodila sina u 17.40...:zaljubljen:
Divno! Cestitam od srca! :-D
čestitam i ja od :heart:
može malo više info, da se bacimo u prave čestitate :) :klap:
vidjela sam... svaka čast... čestitam tebi na netjaku!!! :heart:
...sva sam raznježena, ja bi s vama opet čekala :)...
evo frendica 30TT,mislila da ima lažne trudove,međutim došli su na svakih 5minuta i ostavili su je u bolnici zaustavljaju joj ih. a vec danima ima i jake kontrakcije.
o Bože..... znam za takve slučajeve, nadam se da nije počela otvarati??
držim fige da sve prođe u redu...
p.s. bolje da je u bolnici u ovako ranoj trudnoći, nego kod kuće..
otvorena je ima vec 2tjedna.prst.al ima neku bakteriju zbog koje se otvara.i morala je mirovat doma.