...ribica prvotno napisa
susosjecam... reci cu ti svoje iskustvo...
meni su mucnine trajale cijeli dan...od jutra do mraka...al ajd da se radilo samo o mucninama,ja sam sve zivo ispovracala iz sebe,nekada sam se morala i ustati iz kreveta da povratim nocu... i voda mi je smrdila...nista nisam mogla jesti...smrsavila 5 kg u prva dva mj tr...
morala sam se siliti jesti i zadrzati u sebi sto sam duze mogla... meni je koliko toliko spasio petit keks,juhice (lagane,od povrca) a po preporuci ginicke juha od rajcice....i smoki... jedino sam smoki mogla jesti a da ne povratim (znam da je katastrofa,al nesto sam morala)... dva puta sam na infuziji bila jer nisam sebi mogla doci od iscrpljenosti organizma---
muzic mi nije smio prici...i on mi je smrdio :)
svi moji koji su mi dolazili strogo su imali pravila kojih su se morali pridrzavati,a to je : bez cigareta,bez ikakavih parfema,kava (mogli su samo caj popiti) :)
a da ne pricam da tih 5 mj skoro nisam ni izasla iz stana,osim kod ginicke....
i to ti je meni tako trajalo do otprilike 5 mj tr... i onda odjednom stalo...
preporodila sam se... pocela sam konacno funkcionirati...jesti,muzic mi je smio prici :)
do 9 mj tr nabila kojih 22 kg... :) ah,morala sam nadoknaditi....
al se vratilo sve ponovo pred kraj trudnoce (nekih 3 tjedna prije poroda), ali posto je tada vec ljeto bilo navalila sam na lubenice i dinje i to mi je olaksalo cijelu stvar...
drzi se... sve ce to proci...