slažem se, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kako je prošloooooo? očekujemo najljepše vijesti na svijetu od tebe :heart::heart::heart:
beta se lijepo dupla i biti ce to sve o.k...jednostavno bio je to prerani odlazak dr....puno sam cula u svojoj blizini takvih slucajeva, no na kraju je sve bilo ok....:-D:-D
:cekam:
I ja sam nestrpljiva.
Ovakve priče su mi ko neki napeti krimići :)
Meni je isto bilo sa 5 tjedana prerano, vidjela se samo gestacijska. A sad smo već veeeeeeelikiiiii!
Drži nam se, bit će sve ok, vidjet ćeš!
i ja kažem isto.... gdje si nam nestala? evo još vibrica da bude sve u redu....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Totalno sam slomljena :( :( :( maloprije sam se vratila od ginekologa i vijesti nisu dobre...opet se ne vidi ništa...ginekolog mi je rekao dap ocnem razmisljati o bolnici...
Sad me je uputio na novo vadjenje krvi i kao u petak da dodjem na novi ultrazvuk jer kao rekao je ajmo dati jos jednu sansu...Ja vise ne vjerujem da posotoji ikakva sansa, trudnoce u maternici nema a beta se fino uduplala...
Ja bi otišla privatniku s boljim aparatom! Čini mi se da imaš posla s nekim sramežljivkom :-)
*Ivana, možda dr ima neki prastari uzv koji ne radi više dobro???
Ili traži uputnicu za bolnicu.
Nadam se još uvijek da je sve ok, ali možda zbilja pogledati što je, i ako treba poduzeti što treba... nemam pojma...
Javi nam se obavezno!
Ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak i novu šansu!
Oprosti, ako te gnjavim ovim pitanjem, ali da li je gin gledao sa vaginalnim ultrazvukom ili običnim? Pitam to jer se sjećam da je na forumu bilo forumašica kojima se događalo da gin utvrđuje trudnoću abdominalnim ultrazvukom što je u toj fazi trudnoće gotovo nemoguće. Može se samo vaginalnim.
Nemoj još očajavati, nemoj se predavati. 5 tjedana je rana trudnoća.
Rekla bih - prerano za uzv.
ivana, dobro ti je rekao. moja najtoplija preporuka ti je da odeš odmah u neku bolnicu da te pregledaju. na stranu sa osjećajima, ali radi se o rizičnoj situaciji, odi da budeš mirnija i sigurnija u ishod stvari, u bolnici imaju bolju aparaturu i bolje dijagnostičare
ok, sad vidim ulet amalthein
ja ne bih rekla prerano je za uzv jer me sada ne bi bilo tu da mi nisu dovoljno rano otkrili vanmateričnu na vrlo nezgodnom mjestu
Narucila sam se sad kod privatnice,ali sam dobila termin tek u ponedjeljak, a ovaj tjedan cu ici vaditi novu betu
uh, sad ću ja opet tupiti :angel:
rizične trudnoće ti se najbolje hendlaju u bolnici, gdje imaju najviše iskustva sa istima. ne kažem da imaš vanmateričnu, no teoretski postoji šansa. a ako postoji ta šansa, ja ne bih dala privatniku da se bavi s time:-/ i nikako en bih čekala ponedjeljak :-/
sad sam nazvala drugu privatnicu i dobila sam termin za ovu srijedu ...to je ipak bolje nego u ponedjeljak...sad sam sva u panici
uputnica ti ne treba ako si hitna, al bi ti trebala ako nemaš bolova. no mene su primili u vinogradskoj i bez uputnice, muž ju je donio naknadno
oprosti ako sam ja zaslužna za tu paniku :love2: jednostavno mislim da to nije stvar za igranje. i znam kako se osjećaš, velika je vjerovatnost da će na kraju sve ispasti dobro, ali ajmo maknuti rizike i uživati, jel:heart:
ja bih isto išla u bolnicu jer tolika beta a da se ne vidi može bit indikacija vanmaternične trudnoće.
uostalom pozitivna beta te svrstava u trudnice i nijedan doktor ti neće reći zašto si došla, već će učinit sve da ustanovi problem.
a uputnicu uvijek možeš donit naknadno ako budu tražili.
inače, ne znam gdje spadaš, ali preporučam ti vinogradsku, meni su bili savršeni
Vibram da nije vanmaternična i da sve prođe što bezbolnije ~~~~~~~~~~~~ :heart:
ivanameh29 s ovakvom betom bi se morala vidjeti trudnoca u maternici. Osim toga beta je vec toliko velika te s obzirom na njen rast nisam sigurna da mozes cekati do ponedjeljka na iduci UZ. Probaj dogovoriti prije UZ kod privatnika (sutra!).
Jako mi je zao sto se tako zakompliciralo. :-( Vrlo vazno je medjutim sada sto prije otkriti da li je stvarno u pitanju vanmaternicna trudnoca kako ne bi doslo do jos vecih komplikacija... Budi odlucna da to sto prije provjeris kod doktora s dobrim UZ.
spadam i ja u vinogradsku. cekati cu jos do srijede ultrazvuk kod privatnice i ako se i daljen ista ne vidi u cetvrtak ujutro gibam za bolnicu, samo moze li mi tko reci kakva je procedura , dodjem u bolnicu na odjel i što?? kome dajem nalaze, kome se trebam obratiti?
Dok sam ja napisala cure su vec sve rekle. Cak bih se i slozila da je mozda bolje otici u bolnicu nego kod privatnika. Pogotovo, ako nisi nasla nekog koji bi te odmah primio.
odeš dolje na ginekologiju. bar su tako mene primili sa vanmateričnom. oni su mi, za razliku od tri privatnika koje sam prošla, odmah rekli o čemu se radi. ja bih na tvom mjestu skratila muke, odmah sjela u auto i otišla u vinogradsku. poznata mi je procedura jer sam tamo ležala mjesecima u trudnoći - sigurna sam da ćete primiti na uzv ako im kažeš o čemu se radi. nemoj se opterećivati uputnicama
definitivno se slažem sa djevojkama da je najbolje otići u Vinogradsku, na ovakvu betu se nešto MORA vidjeti u maternici, a ako se ništa ne vidi možda postoji drugi problem
najbolje je doći u ambulantu, reći o čemu se radi i pregledati će te netko, reci da si u panici i da se bojiš
ako ništa drugo, dobit ćeš i drugo mišljenje, vidjet kako stoje stvari
držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~
nemoj čekati, ne daj Bože, vanmaternična ( puj,puj ) nije za čekanje
evo zvala sam sad vinogradsku i rekla im o cemu se radi...i rekla mi je žena da dodjem odma u bolnicu
bolje da ide odmah, sigurno sad više nema gužve, jutra nisu popularna u bolnicama
ne mislim da trčiš sad radi panike ili nečeg nego čisto možda zbog mirnije atmosfere, liječnika sigurno ima
istovremeno smo pisale, super te savjetovala, držim fige, javi nam se obavezno čim uzmogneš, sretno draga ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
evo idem upravo za vinogradsku,sva sam slomljena i u strahu...javim vam se kad se vratim.Puno Vam hvala svima na potpori,divne ste.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok. Javi se kad budeš moći