snorki, živce u torbu, prihvati da je danas takav dan i čekaj tm-a da te odmijeni. inače ćeš ispaliti. eto ti jedna :* !
Printable View
snorki, živce u torbu, prihvati da je danas takav dan i čekaj tm-a da te odmijeni. inače ćeš ispaliti. eto ti jedna :* !
Meni je super kuhani kiseli kupus (u vodi, kao svježi, onako na četvrtine) i krumpir, pa to s pečenim kobasama (pečenice, krvavice), tako rade u Samoborskoj pivnici pa su starci od MMa to preuzeli umjesto dinstanog zelja i restanog krumpira koji su puno teži. Nije bez mesa, ali je fino.
Sad sam vidjela... Snorki, jel to Edi danas preskače ručak?
He, he... MM je jutros po prvi put u zivotu zakasnio na posao :lol:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Danas moram zamijeniti krevetic i krevet iz sobe u sobu, i to prebacivat kroz prozor, jer je krevetic sirok i bez rasklapanja nema sanse da prodje kroz vrata :lol: Bit ce dobro ako prozore ne porazbijamo :lol:
Uspjela sam otvorit mikser, tako da se barem supa kuha :mrgreen:
To je u Austriji glavna klopa, koju ja jos nisam probala, iako sam tri godine ovdje. :/Citiraj:
mamazika prvotno napisa
Snorki :* , čuvaj živce!
Hej, koliko ci ja ovo kuhat? Ima dva sata da se krcka :lol:
Pa probaj vilicom jel mekano! :lol:
Super je ispao.
Narodski receno "i mrtva usta bi ga jela" :mrgreen:
Naravno, Edi ga nije htjela ni probat, ali mislim da nije gladna jer je kasno doruckovala. Samo sam iz njenog tanjura prebacila u svoj. :D
probat cu joj ga poslije ponovo dati, a ako ne bude htjela, skuhala sam supu od povrca sa makaronima (onako nagusto) ;)