-
Cure moje, mislite da sam luda, bas me briga, al ja sam sad more isplakala kad sam ga vidjela kako mirno spava sam u svojoj sobi. Ok, znam da su hormoni al ja nisam mogla zaustavit suze, jedna za drugom, samo idu. I onda me jos MM "utjesi" i kaze da nam sin raste... Pa znam da raste!! Zato i placem! Ostavila sam mu malu slabasnu lampicu da gori u sobi a i svjetlo na stubistu ce ostat upaljeno ako bi se ponoci ipak odlucio doc k meni pa da vidi put. :-)
Ne mogu vjerovat da je samo tako odlucio spavati sam. On, moj sin koji jedva podnese kad kupimo nove cipele, to mu je prevelika promjena. Moj veliki decko :heart:
Ovaj moj post je cista jadikovka, sutra cu vjerovatno bit pametnija...
-
-
Koksy, stvarno bi bila sretnica da ti dijete tako jednostavno prihvati sobu,
i možeš biti ponosna na njega. :heart:
Ali neko je običaj da ili više ne žele, ili su više u tvom krevetu nego u svom :roll:,tako da
me baš zanima nastavak tvoje priče.
A ako je stvarno tako hrabar dečko, sigurno će ti puno značiti nakon dolaska bebe, vidjet ćeš :love2:
-
koksy, znam kako ti je, ja bih prva plakala ko kišna godina. Samo hrabro. :love2:
Kako je prošla noć?
-
Noc je prosla savrseno! Ni glasa od njega. Ujutro MM i ja lezimo u krevetu, sutimo i osluskujemo kad ce se probuditi :-)
Nakon pola sata smo oboje zakljucili da je dosta spavao, uvukli smo mu se u sobu i gledali ga dok spava dok se nije probudio.
Silno se trudim da Sven ne vidi da mi je tesko i da mu nikako ne sugestiram da se vrati k nama. A opet pazim da ne ispadne forsiranje da bude u svojoj sobi.
Sinoc me trazio da s njim pogledam crtic prije spavanja, malo sam bila s njim pa otisla prije nego je zaspao iako teska srca. Ali sam se bojala ako zaspi dok sam kraj njega da ce pomisliti da sad oboje spavamo u toj sobi zajedno i da ce se tek tad prepasti ako se usred noci probudi sam.
-
koksy :heart:
mi imamo novi raspored otkad je demian stigao :mrgreen:
cure, naravno, i dalje odbijaju spavati u svojim sobama, a meni smetaju u krevetu, previše nas je
pa smo se dosjetili madrace iz njihovih kreveta staviti na pod spavaće sobe. tako da smo svi skupa u sobi, ali ne u istom krevetu 8-)
-