Snorki, i rozeola je virusna bolest!
Printable View
Snorki, i rozeola je virusna bolest!
OSUO SEEEEEEEEEE :roll:
Znaci, ipak je rozeola bila upitanju ;)
Osip se pojavio na licu (posebno na celu), oko vrata i stomacic.
Jucer mu uopste nismo stavljali cepice, a danas se osuo.
Ospi mi izgleda vise kao blagi plikovi od znoja.
Jel sad moze prec na Editu, ili je ona "stara" za rozeolu :?
djuma, beba je imala jako visoku temperaturu pa su je pokušali ohladiti dok ne dođu do bolnice. i umrla je od trovanja alkoholom.
ali toj priči nije mjesto na ovom topicu - šaljem pusu piknjastom samiju i mami koja više ne mora brinuti! :*
Nigdje ne pise je li ovaj osip svrbi?
Sami je danas uzasno nervozan. Jesam li ga spustila pocinje vristat :cry:
nisam ni ja našla jel svrbi ali našla sam bar nešto o njemu.Sigurno si već vidjela ali eto....moj mali doprinos za samija :heart:
http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=...=203&Show=1351
to sam procitala, ali je prijateljica negdje nasla da to moze strasno svrbit.
Maloprije sam puna dva sata imala haos. Kad god bih ga spustila, nastala je dreka. Uzmem ga i nosam, on prestane vristat. Pa smo pomislili da je svrab od rozeole, okupali ga, a on i dalje nastavio vristat.
medjutim, izgleda da je bio premoren. Danas je spavao samo pola sata, a to je premalo za njega. Dodatno ga je i temperatura smorila, pa je bio nepodnosljiv.Hvala Bogu, sad spava :angel:
Kad cu se ja popet na zelenu granuuuuu :roll:
kada napune 18 godina, mozda. :mrgreen:Citiraj:
snorki prvotno napisa
pusa ozdravilica Samiju! :*
kad odsele iz kuće, i to jedino pod uvjetom da se budu mogli sami uzdržavati i da su dovoljno daleko da ne dobiješ unučiće na čuvanje. a do tad ćeš, naravno, jedva čekati unuke! ;)
i andrej je danas imao nekakvu temperaturicu, ali izgleda da neće biti ništa ozbiljno. eh, sad je sezona...
Tek sam sada vidjela da je mali Sami bio bubin. Evo i mi šaljemo puse i kikaču i iscrpljenoj mamici.
A što je sa temp. u ustima? Imamo samo dudicu-toplomjer i pokazuje 38.1Citiraj:
snorki prvotno napisa
Kad početi snižavati?
Na dodir nije vruć, ima začepljen nos i kašlje "mokro".
Ujutro ćemo doktoru, ali da znam za noćas.