Hvala ti na dobrim željama! Ne znam baš hoćemo li se uspjeti "dočepati" stričeka Zlatka, dobar glas se očito daleko čuje, ali nešto ćemo valjda uspjeti iskemijati :-) Ah, nadam se velikom osjećaju olakšanja kad sve napokon završi...
Printable View
Hvala ti na dobrim željama! Ne znam baš hoćemo li se uspjeti "dočepati" stričeka Zlatka, dobar glas se očito daleko čuje, ali nešto ćemo valjda uspjeti iskemijati :-) Ah, nadam se velikom osjećaju olakšanja kad sve napokon završi...
Da ne otvaram novu temu - molim kontakte na pp ako netko ima nekog pouzdanog tko se bavi premještanjem većeg namještaja unutar kuće/stana.
Ako to uključuje rastavljanje i sastavljanje namještaja imam ja stričeka koji i inače za dućane montira novokupljeni namještaj. Nije jeftin, ali sve jako precizno napravi (privatno napr. rastavljanje spavaće sobe, seljenje u drugu prostoriju i ponovno sastavljanje, dakle krevet i 5-krilni ormar, plus sastavljanje novog manjeg ormara i velikog kreveta = sve skupa 500kn.)
Nažalost ne odgovara mi ta opcija - već sam naime dogovorila montažu novog ormara preko trgovine u kojoj sam ga kupila. I prema njima ovaj tvoj striček ne čini mi se skup (sastavljanje ormara sa dvoje kliznih vrata, ukupno je širok 210 cm, košta 350kn; dostava se posebno naplaćuje;)
Trebam premjestiti vitrinu i ormar iz jedne sobe u drugu; namještaj je malo stariji (moja procjena 40god) pa mislim da rastavljanje/sastavljanje nije opcija (selio se 1x već i nije bio rastavljan); kvaka je da je oboje malo teže jer su prednja i bočne str od punog drva, dobro je što se mogu izvaditi police i ladice.
I trebala bih premjestiti jednu komodu na tavan (to je samo kat iznad)
Procjenjujem da bi mi za te aktivnosti trebala ekipa od barem 2 ljudi.
Ako nemaš pragove između hodnika i soba onda uopće nije problem odgurati bilo što bez rastavljanja (ako gabaritom prolazi). Snažni muž podigne 2 cm jedan kraj dok ti ispod podmetneš presavijenu deku, zatim isto s drugim krajem. A onda - vozi, Miško!
Lili, dal moze i meni kontakt. Saznali smo da nam dolazi jedan Oliver i sad smo malo u panici...:-)
Calista, imaš pp.
BOK.Tek sam se nedavno prijavila na forum iako redovno citam ovaj forum pun je dobrih savjeta.Draga Lili molim vas savjet i posebno kontakt za firmu koja vam je adaptirala stan.Adaptaciju moram organizirati sama jer je suprug stalno na putu.Sto je naravno uz dijete malo teze izvedivo.Danima trazim po internetu firme koje vrse adaptaciju ali nemam bas povjerenja u njih. A i relativno brzo moram adaptirat taj 2,5 stan.da mogu sto prije uci u stan.Trenutno mi je to nocna mora s obzirom da o adaptaciji ne znam nista.Puno ,puno hvala i rado prihvacam savjete ako niste u velikoj guzvi.Pozdrav.
Ja bi molila kontakt ko god mi ga pošalje?!?!?
cure,
sorry u gužvi, rodiilo mi se drugo dijete, javim vam kontakt ovih dana.
Ma samo se vi guštajte, nije hića.
ubacujem se,
molila bih broj od nekog dobrog molera, (krečili bi boravak i hodnik sa sitnim popravcima gletanja i silikoniranja uz rub lajsne)
koliko se kreću cijene za krečenje po m2?
ja bi molila kontakt za kvalitetne majstore za preuređenje stana (prozori, kupaona, podovi) pa ako neko ima i od majstora koji dobro a povoljno izrađuje namještaj po mjeri može isto na pp
i od onog koji postavlja klimu :)
sve nam treba pa molim preporuke na PP
A Lili75 čestitam :)
I ja se pridružujem bucki i Lili75 s pohvalama - sve je napravljeno kako treba, brzo, uredno, radnici pristojni, nečujni, rade kao mravi, gotovo bez pauze. Ispalo je iznad očekivanja, a troškovi ispod očekivanja. Uzeli smo dvije ponude, a ova je bila gotovo dvostruko povoljnija. Hvala Lili i apricot na preporuci!
jako, jako mi je drago!
evo, sada opet radim s njim jedan stan na Ribnjaku i baš se veselim.
slike će biti na fejsu, moći ćete pratiti (nadam se da ovo nije reklama)?
đizs, prestanite ih hvaliti ili ću morati čekati na red 2 godine! brisat ću vam postove! :lol:
Ms.ivy, palo mi je napamet da budem škrta s informacijama, ali da je Lili bila takva ja sad ne bih imala lijepu, novu radnu sobicu, barem ne po toj cijeni. Eto, za nekog drugog i ja sam se odlučila podijeliti zadovoljstvo.
Apricot, gdje na fb?
cure, imate li kakvih informacija o cijeni brušenja i lakiranja parketa? imamo 50 m2 parketa u stanu starom 10 godina, ali se čini da je lakiran samo jednom i već je lak na mjestima prilično pohaban.
hvala!!!
jel moze meni broj nekog vodoinstalatera?
i jos kojeg "manjeg" majstora
i molim ako netko ima broj plinara
kako je stari stan imali smo 100 plinskih cijevi po stanu pa bi to trebalo pozatvarati
cure može na pp broj firme za adaptaciju stana, sve nam treba od instalacija, rušenja zidova do pločica ....radi se o stanu od 70m2
thanks !
ja prezadovoljna Komos gradjenjem
Hvala na preporukama
:)
Hvala, kaj bi ja bez Roda ( otkad se Filip rodio nisam baš bila aktivna na forumu, al kad nekaj treba najbolje je zavirit ovdje:)
Samo da znate , drugi tjedan popisujemo kupoprodajni i od 01.12 je Komos građenje u VG, zaboravite na njih sljedećih mjese dana ! :)
super, taman tada ja počinjem s njima
ako nekome može pomoči ja sam prije dva mjeseca renovirala stan ,stavljala knauf ,keramiku i šank od knaufa obložen keramikom i jako sam zadovoljna firmom iz rijeke koju sam angažirala...eto ako nekome treba kontakt javite na pp..
Bok, cure!
Lili75, bucka, apricot, može i meni kontakt od te firme iz Sesveta? Hvala!!!
Apri, hvala bili su kod mog svekra ( vjerovatno ih je daaavio) ali radovi su odlicno ispali i vrlo povoljno! Velika preporuka!
Mi se spremamo jednog dana kad malo financijski dodemo k sebi na jedan gadevinski podhvat i opet cemo ih zvati!
Kako se čini, bili su kod jako puno njih sa foruma, samo što on meni govori imena, a ja blejim ko tele.
Aha, bio si kod superx ili kod Lili75 ili kod studene.
Onda on bleji.
i to mi je ok
niti ja znam koje je čiji stan, niti on zna tko mu je ljude poslao
važno da ste i vi i on zadovoljni
:lol:
joj apri baš sam si mislila da to
tako nekako izgeda,
tenks enivej,
čovjek mi je baš sjeo, a i ponuda
je više nego korektna,
nadam se da će i posao ispasti dobro
Ma iskreno ja uopće nisam njega vidjela,samo sam dala broj svekru jer on zna biti jako naporan pa sam pobjegla, ali on je zadovoljan pa znaći da su fantastični...
Bila su dva dečka i napravili su posao u 2 dana!
pozdrav ako moze kontakt za firmu koja je adaptirala stan, hvala
Pozdrav svima... trebao bih malu pomoć, naime htio sam kontaktirati gospođu koja je napisala ovaj post jer me zanimaju neke stvari, no to na žalost iz nekog razloga nije moguće, kada odem u inbox piše mi da nemam pravo pristupa iako sam se uredno registrirao na forum. Ima li netko kakvu ideju što napraviti?
Hvala unaprijed :)