upravo dobiveni nalaz triple testa
Jako mi je drago sto sam procitala, prvi put u zivotu, toliko toga o amniocent.Glupavo vjerojatno ali uopce nisam pomislila-do sad!-da je to nesto sto se moze ali i ne mora otici napraviti.Jednostavno mi nitko nije spomenuo mogucnost izbora,a meni,iskreno,nije palo napamet da mozes odbiti.Ono sto mi je je odmah sijevnulo kroz glavu:Aha,to napravis i onda znas"stanje"(jako gruba rijec)...Cekaj malo, i kaj onda???Opet moj,ko Martin u oblacima,mozak,odjednom zakljucuje:Ti si ta ili mi roditelji smo ti koji onda odlucujemo. U slucaju anomalija,spoznate su prije.Ne znam ,to su jako teske teme...
Mislim da moj decko i ja imamo drugacija stajalista o tome.On je poznavao kolegu s bolesnim djetetom i tezinu koju je,ja prepricavam sto mi je on rekao,nosila cijela obitelj.S druge strane,on nema bebu u trbuhu a da je to ikako moguce, sumnjam da bi joj u bilo kom slucaju mogao odlucit prekinuti zivot.Ovako moze funkcionirat vise iz glave ali,ja tako mislim,vec da vidi jedan ultrazvuk (nije jos nikad), znam ja njegovo dobro srce-dilema bi nestala ko da je nikad nije ni bilo. :heart: