-
borim se sama sa sobom da ne kupujem sve što mi se svidi, učini zgodnim i sl....što zbog toga jer mi većina stvari uopće ne treba, što zbog love, što zbog manjka prostora..
Za igračke sam se ograničila na Trofast policu i komodu...sve što stane unutra je ok, nikakve dodatne kutije ne dolaze u obzir više po stanu...
Svi važni papiri (ugovori, računi) su u registratorima, knjige sa uputama za svu kućnu mašineriju imaju svoju ladicu, MM ima svoje ladice za kablove, punjače i sve ostalo što ja ni neznam čemu služi :mrgreen:
I opet svakih par mjeseci izbacim brdo stvari iz kuće...počne me gušitit taj nered i zatrpanost.
Evo već par kutija čeka da stigne na odredište (igračke za vrtić, roba za 3 frendice, kutija svega za donaciju za rasprodaju).
-
kad smo već kod organizacijskih stvari, muku mučim s tim kakav "regal" kupiti za dnevni- Imam zasad neke loše jeftine police puuuune knjiga, cca5mkvadratnih, a meni treba još prostora, a bila sam mislila ravan, niski namještaj boje drva na kojem se ne vidi prašina, a i kad je čistim da je ravan i prazan :)
prostora mi treba jer bi iz ormara u spavaćoj izbacila hobi materijale, htjela bih par ladica za tekuće neke dokumente i sitnice...
inače, kao dobri su mi se pokazali oni plastični niski spremnici za ispod kreveta. Zbog kotačića ih je lako izvuć tijekom usisavanja i pranja.Al su nepraktično skupi...
i naše igračke se trudim spremati po vrsti, puzzle skupa, drvene skupa, lego skupa, auti razni skupa
-
Hmmm...ja ću se ozbiljno zabrinuti! S obzirom na moj potpis, nema šanse da usisam 3 puta dnevno, iako bih, naravno uvijek imala šta usisavati! Dobro je ako usisam jednom tjedno...super ako usisam 2 puta tjedno. Jer za svaki svoj posao moram čekati da MM bude kod kuće i ima slobodnog vremena da preuzme ulogu dadilje. Bake su nam 200km daleko, a mi sami u velikom gradu, tako da mi je muž jedina opcija. Ono što letim uraditi u vrijeme kada juniori spavaju ili kada su svi super volje pa ništa ne zahtjevaju i zabave se svojim poslovima, je skuhati ručak ili oprati bočice ili oprati robu (dječju perem manje-više svaki dan, a to znači-pretpranje svake krpice sa detrdžentom za suđe :roll: )...tako da nemam pojma kad bih još i uhvatila spremati u tom vremenu :-(
Ali sve se tješim, odrasti će oni pa ću ponekad moći malo i odmoriti :mrgreen: Do tad-ne smijem se opterećivati apsolutno ničim kad je kuća i spremanje u pitanju, inače ću skrenuti s pameti!