-
Dosla sam napisati svoje lose iskustvo s Preschooliansima.
Narucili smo cipele u rujnu i popusili novac.
Prvo su kasnile pa su me uvjeravali kako samo sto nisu stigle, onda su me uvjeravali da je bila frka u tvornici pa su evo, bas sad poslane. Onda su tvrdili da su vec trebale doci. Kad sam im zatrazila da mi posalju bilo kakav papirnati dokaz da su cipele zavrsile u posti, nisu mi se javljali neko vrijeme.
Onda sam trazila da mi vrate novac pa su me natezali dok jedan dan nisu rekli da su mi vratili novac prije x dana i da neka vidim s bankom gdje su pare.
Buduci sam placala kreditnom karticom, bilo je vidljivo da nisam dobila povrat, trazila sam dokaz o povratu, bilo kakav dokument koji pokazuje da su vratili novac - tu su u potpunosti prestali komunicirati sa mnom.
Stvarno sam jako razocarana neprofesionalnoscu i bezobrazlukom.
-
strašno, nama su uredno došle
trebalo bi ih prijaviti inspekciji u SAD-u, pa možda vrate novac
-
I nama su uredno 3x prije toga dosle.
S ovim cetvrtima nismo imali srece, ali su toliko bili neposlovni i muljali da mi se smucilo i odustala sam.
Zao mi je jer su nama bile odlicne i izdrzljive i stvarno su mu dobro sluzile.
-
katastrofa! Ja cu im napisat da ću ih tuzit i obratit se odvjetniku za pomoćč. Ni meni ne odg. na mailove
-
Cure, jeli netko nedavno naručivao? Jesu se opametili što se tiče isporuke?
-
ja sam narucila 23.1. i to next day ship item cipele, jos uvijek nisu poslali.
tvrde da kasne zbog kineske nove godine LOL
danas sam im napisala da cu pokrenut dispute na pay palu, bas me zanima sta ce rec. imam jos tjedan dana fore.
jel postoji jos uvijek ducan u karlovcu? ima li ok izbor? trebam br 20.
ima li gdje drugdje za kupit ili narucit?
-
dobila sam povrat novca, nikad vise.
presla sam na see kai run i livie and luca cipelice, cekam da stignu (iz USA, naravno :roll::roll:)
-
ja ih skoro narucila. a onda procitah ovo http://www.davidgrant.ca/preschoolia...culous_company
pa odustajem.
sto slicno imate za preporuciti. trenutno smo u bambijevim jer nam je u elefantenicama bilo prehladno. stalno su im prstici bili smrznuti. a i popunile su ih.
znam da smo mi svi prezivili u tvrdim i djombastim cipelicama tipa bambi i ciciban ali ja bi im isto nesto mekse.
cure sad imaju 15 mjeseci. mozda starke na proljece?
-
Ja naručujem livi and luca iz engleske,super su,pogotovo snižene u pol cijene,jedino kaj su nam se za par mj. ulošci pokidali pa preporučam odma šusteru dat stavit neke svoje na njih. A možda se to samo nama dogodilo,tko će ga znat