HEHEHEHE!!tek sad sam skuzila da ovak mogu procitat vase minijaturice!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Citiraj:
pcelica prvotno napisa
Printable View
HEHEHEHE!!tek sad sam skuzila da ovak mogu procitat vase minijaturice!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Citiraj:
pcelica prvotno napisa
snorki razumijem te, i mi smo sami u ovom gradu, iako imamo samo jednu bebu, a prijatelji oko nas još nemaju djece i nemaju razumjevanja za nas- ma jednostavno su okupirani svojim poslom. jedina sreca je moja seka koja je tu, iako je puna obaveza meni znači puno i sat vremena kad svrati do mene, malo nosi bebu (jako ju voli i voli bit s njom) pospremi mi, nes popegla i druge stvari, ona kaze sitnice a meni te sitnice jako puno znace.
Ja bi jos jednu bebu i mislili smo ju imat skoro "odmah" ali sad citam tvoje riječi i druge price pa se predomišljam.
Evo sve me ovo potaklo da ipak odem tjedan-dva k mami iako je daleko i iako cemo bit razdvojeni. Nisam nikako htjela na početku da budmo razdvojeni, ali mislim da ce mi odmor sad dobro doć i da me neko tetoši cijeli dan(ovako sam sama čitav dan je MM radi)
Nas je tek sad uhvatila nekakva depra.Mene više nego MM.On radi po cijele dane tako da sam ja sama s malim do navečer.ON dođe s posla oko 19h,a ode ujutro.I umjesto da imam podršku sastrane,ja imam samo kritike,probleme...
i već par dana se sama borim sa sobom.Kad me uhvate živci,samu sebe moram "hladit"!
Ne znam više kako dalje.Svi me napadaju,nemoj ovo ovako,nemoj onako,daj ovako...
Pa svima smeta što nemam problema s kilama,pa govore da sam premršava.Sad imam 54kg,165cm,koliko sam imala i prije trudnoće.Al ne možeš ti budalama objasnit da prije nisam bila deblja.Pa im ne možeš objasnit da za njega nije čokolada,smoki,napolitanke,grah,kelj sa zaprškom...
Pa je onda mali nervozan,stalno nešto traži...što smatram normalnim,pa još je beba...
Pokušavam se barem s njim opustit i bit smirena...Nekad mi ni to ne uspijeva,ali trudim se.
I evo sad mi je malo lakše kad sam se izlajala vama cure!
Snorki,nekad bih radije da smo i mi sami i udaljeni od sviju jer ovak i onak od njih nemam nikakve koristi. :(
Kod nas je situacija trenutno malo bolja. Sami se smirio, MM otisao sa prijateljima na sankanje, potom sam ja izasla na kaficu sa prijateljicom...., tako da smo malo napunili baterije.
Do subote sam sama sa djecom po cijeli dan, pa se nadam da me nece uhvatit ponovna depresija.
Razmisljam da sutra pozovem prijateljice sa djecom kako bismo malo prekratili dan. MM radi 12 sati :cry:
ili sjednes na vlak i dodjes do Graza(da usput vidis gdje ce ti se kolegica preseliti) i popijemo kavicu ;) da vidis kako ce dan da ti proleti
Citiraj:
snorki prvotno napisa
Od srca ti preporucujem da pozoves prijateljice s djecom.
Ja sam se u kriznim situacijama tako spasavala. Puno znaci da djeca malo budu oko druge djece a mi odrasli sa odraslima.
Meni je Annabel stalno isla u Nl po kojekakvim djecijim vragovima pa bi se ona igrala sa djecom a ja malo popricala sa starijima od 2 godine bez tepanja. :lol:
Snorki, podignucu tvoj post poslije 26.1. Naime tad moja mama ide nazad za Njemacku. GRRR Bas me strah!! Ona se 'bavi' oko Ahmeda, tako da Mejra ima moju punu paznju!
Sta ce biti za sedmicu sam Bog zna. Pitam mamu jesam li smrsala? Veli ona 'smrsati ces kad ja odem" :lol: :lol: :lol: