-
Volim je jer je jako bistra, obožavam je slušati dok priča id ok joj se okice sjaje, obožavam njen zarazni smijeh, osjećaj za pravdu i suosjećajnost.
Obožava puzzle i knjige, to su joj najdraži pokloni. Priča engleski, arapski, njemački i hrvatski, 'šifta' se s jednog na drugi kako joj treba uopće ne razmišljajući. Pitala sam ju jedan dan ako joj je to teško, a ona mi odgovori 'neee, pa to je meni sve isto, samo što se drukčije izgovara' :shock: :lol: :lol:
Sviđa mi se što je jako druželjubiva i razgovorljiva, ali i oprezna. Uz to je jaaako lijepa (ne nisam zaljubljena mama) 8) ali se fakat ljudi za njom okreću i bulje da mi je ponekad neugodno. Kad je bila manja, to mi je bilo 'fora', ali kako raste, tako me to počelo smetati i ponekad me to straši, a da ne pričam reakcije MM (majku mu je**m, koji k***c hoće, što gledaju pi**a im materina, to je moja kćer, samo da ju taknu sje**t ću im glavu :lol: :lol: :lol: ).
-
Matej, 7g. i 5mj. Malo plavo čudo koje na jesen kreće u školu. Tražili smo odgodu jer je jako zaigran. Zbraja i oduzima do 100 (puno lakše ako je u pitanju lova :lol: ), samostalno uči tablicu množenja, zna abecedu, čita i piše sva slova... Malo me frka da će mu prvi razred biti dosadan, ali velike nade polažem u HNOS. Trenirao je atletiku i nogač, ali zasitio se pa ga dalje ne forsamo. Obožava svoju seku, ima puno prijatelja i jako je umiljato i dobro dijete koje se svima zavuče pod kožu :heart: .
Još samo da nadodam da su me vaši klinci oduševili!!!!
-
Josip, 8 god. Prvi razred je za nama. Škola nam baš nije najnapetija što se tiče redovnog programa (iako je prošao s 5), ali zato zemljopis..... Just name it, i sve zna.
-
Dominik- u devetom mjesecu puni 7 god!
preambiciozan za svoje godine- odavno čita piše te zbraja(slabije oduzima)! traži me da svaki dan učimo engleske riječi! ima puno hobija -član je malih manekena i često je kao takav viđen u medijima! :mrgreen: duže vremena trenira tenis gdje ostvaruje i prve sportske rezultate!
ima ambiciju za neki borilački sport , instrumenz te učenje engleskog, njemačkog i francuskog jezika! :mrgreen: tu ga malo kočim jer bi to ipak bilo previše za malo dijete! :roll:
i da- putna literatura uz mikiće i ostale stripove je obavezno i neka od dječijih enciklopedija iz njegove kolekcije! :mrgreen: najviše ga zanimaju stare civilizacije i suvremena povijest! :lol: