Bez brige, doći ću tebi na instrukcije :)
Printable View
Bez brige, doći ću tebi na instrukcije :)
Danas kafe :coffee: :zaljubljen:
Juuuuhuuuu!!!!!!!!!!
I super nam je prošao kafe :heart: jedva čekam slijedeći :-D
Sad će biti Pula na redu, ako ne, ove moje će opet ostati doma. Meni je bilo super, pogotovo s toliko trudnica oko nas! Idući postupak Vulkan i ja ostajemo trudne zicer! A i moja draga A. koja je bila s nama! :-P
Ksena, bilo mi je super vidjeti te (vidiš kako se brzo možeš spremiti kad hoćeš :lol:), jer tko zna hoću li ja u ZG do tvog termina! :zaljubljen:
Sumskica i Ambra, da ste mi bliže opet bi vas izgrlila i izljubila!!!! :yes:
A Vulkan i njenoj family šaljem biiiiiiiiiiiiiiiiggggg huuuuuuug!!!
Do slijedećeg kafelića :bye:
I meni je bilo drago da smo se napokon našle i lijepo družile i ako mi je bilo žao da nisu bile s nama i naše Pulske trudnice,ali kao što si napisala sljedeča kavica nam je Pula!!!Prašine smo dovoljno pokupile tako da smo mi sljedeče na redu jer 2011 je naša istarska godina!!!do sljedeče kavice svima šaljem veliki kiss !!!!:bye::lol:
Ja se ispričavam kaj nisam došla, ali ovih dana sam jako puno radila i nisam i ni strigla na net. Bila sam mrtva navečer. Kako je inače bilo??
Drage prijateljice, super mi je bilo...imamo o cemu pricat. Nadam se da smo ostavile dovoljno one ''prasine'' i šaljem vam veliku pusu!
Pcelice, bilo je super, i stvarno šteta da nisi bila, ali biti će toga još, bez brige. :yes:
Ambra, vidjeti ćemo pred zimu koliko ste prašine zaprašile! Ako niste dovoljno, jao se ga vama :lol:
A sad molim moderatorice da nabace ključić do nekog drugog vremena!
Pusetinu šaljem svima!
:bye::bye::bye: