geceta - nije obvezno,važno je da su na temperaturi ispod 25 C - nas većina šibne u frižider da je mirna.
Printable View
geceta - nije obvezno,važno je da su na temperaturi ispod 25 C - nas većina šibne u frižider da je mirna.
ma da??? ja ih ne držim u frižideru!
imam ih već par mjeseci u ormariću šta jel sad ne valjaju? al nemam druge??
e i imam pitanje , jel ima kod nas u ljekarnama za kupiti klomifen?
sad vidim na odbrojavanju da si mislila na vaginalete za frižider a ja mislila za klomifen!:unsure:
geceta ja idem tek u petak na prvi uzv a ti?
nadam se bar 4 lijepa folikula..
hVala tonili, bubnula sam ga i ja sinoc u fridge za svaki slucaj :)
Tikice, ja sam ga kupila na VV u ljekarni a danas idem po recept pa da mi vrate novce. u Cetvrtak mi je UZV pa cemo vidjeti, ja sam si zapikirala ovaj puta imat 4lijepe js i totalno bezbolnu punkciju :) luda sam, znam
tikica, ja sam klomifen kupila u ljekarni u zagorskoj, ali mislim da se moraju naručiti, s tim da kad sam ja bila su imali 2 kutije po koje netko nije došao
i koštaju 110 kn
ni ja nisam gonale držala u frižideru, piše da se drže do 25 C
hvala na odg. jer ja sam svoje morala kupiti u Srbiji a sad imam taman do petka pa pitam jer ako budem trebala još .. nadam se da cu naći u ljekarni kod nas u Zg.
geceta i ja imam takav pakleni plan..:lol:
drži se plana i nema straha! :lol:
i ja se držim svog!
za početak ti u četvrtak a ja u petak;-)
ja sam sa ovom kombinacijom imala jako dobrih 5 js ;)
pa vam želim isto toliko :-)
da 110 kutija, užas....ja sam ukupno potrošila 23 tableta, ali sam imala i poklonjenu kutiju
110kn je kutija, al drugi put kad dolazite u ljekarnu, donesete im recept i vrate novac
moja situacija, 3-7dc 2 ujutro i 1 naveće, klomifen, naravno, 9dc štoperica u 21:15, 11dc u 8h, nijednog folikula, popucali tik pred punkciju, 2 folikula bila na desnom jajniku, 1 na lijevom jajniku
E toga je mene strah.........
beilana uh nadam se da se nama to neće dogoditi..
ja sam zadnji moj postupak bila na klimomifenu isto imala sam 5js jako lijepih i 3ET
od toga sam ostala trudna sa mojim blizancima..
I da...cure..Klomifeni su vam besplatni..od svog doktora trebate dobit recept...fizicki napisan na papiru...ne ono sto se kompjutorski šalje u ljekarnu. I na osnovu tog papira vam naruce Klomifen...Dolazi iz uvoza...ali je već duze vremena besplatan... Ja kad znam da cu ga koristit...odmah odem u ljekarnu i narucim si....da vec imam spremno kad trebam pocet pit. treba oko tjedan dana da dodje.
Naravno u ovim ljekarnama u kojima ga odmah ima na stanju ide onaj recept kompjutorski. Kod mene u PZ ga narucuju i nema ga u stalnoj prodaji. Ali dodje za cca 7 dana
nemora bit kompjutorski, ja sam donijela običan, plavi recept, i teta u vv ljekarni mi je vratila novac
tikica, ja sam odmah znala da će mi popucati prije, i rekla sam mu, jer npr bila sam u pon, 3folikula, ali pre mali, pa doktor kaže nek dođem drugi dan da vidimo jel budu stali rasti, ili ne, u utorak su bila već 3 lijepa oko 18mm, u uto naveće štoperica, a u četvrtak ujutro prije pregleda počinje strašna bol, O u tijeku, i eto ode u nepovrat
hm hm meni je zenska u ljekarni na VV pricala da joj donesem neki plavi recept, jel to znaci da moram donijeti bas onaj kak ti kazes fizicki napisan? danas saljem hubbya ginekologici po to sve pa da ga upozorim
joj, beilana ;( ne znam sto reci
E sad ne znam...beilana mozda bolje zna...ja sam kod nas morala donosit taj plavi..rukom napisan...
nazvala sam ja ljekarnu na VV i kaze da im je svejedno koji recept
ja sam isto donijela taj plavi, samo se ne sječam jel bio rukom napisan il naštampan na kompu, al nije to ni bitno, a može bit i onaj e-recept, uopće nije bitno, samo za plavi recept sam sigurna, pa najbolje donesi tako
Sad sam ih bila zvala pa je rekla teta da im je svejedno ali mozda bolje da onda trazim tako, znaci da kaze dr plavi recept? a sto je tebi dr rekao? sljedeci ciklus ili? :( nije pitanje za tu, ali ipak
baš sam napisala na temi vv, pogledaj pa odg ak znaš
da i mene zanima.. beilana jel ideš u novi postupak?
ja bi kupila klomifen valjda će mi ga dati na privatni recept?
sad mene muči jedno pitanje, na antibebi sam, i čekam M, 3dc idem na kontrolu, tak piše na papiru, jel to znaći da ništ od postupka, ili će doktor vidjet jel sve ok, ak je, krečemo taj 3dc opet u postupak?ja se iskreno nadam da je on zaboravil napisat da uputnicu za IVF donesem
tikica, evo odgovor, a koliko klomića trebaš?
Beilana moguće je da odmah ideš u postupak. Ja svaki postupak idem prvo 3DC na pregled..pa mi odredi terapiju i krecem..odmah na tom ciklusu. Naravno, ako je sve u redu.
ja isto mislim da ćeš ako bude sve ok ići opet u postupak jer ne bi ti rekao da dođeš na 3dc..
ma ne znam za klomiće, prošli put sam trebala 19 skoro dvije kutije, a sad mi je ostalo 11 kom
pa ne znam šta će mi reći u petak, vjerojatno ću morati kupiti još jednu kutijicu, pa se nadam da bude dolje ljekarni.
imam ti ja klomifena još kaj mi je ostalo, dok buš znala broj javi pa pogledam, mogu ti poslati
joj zlatna si , ali ja ti to nikad ne znam svaki put kad dođem dr. mi kaže kakva će biti terapija,
ma kupim si ja nemaš brige..čuvaj ti za sebe, trebat će ti brzo sada..:love2:
ma ja se nadam ful stimulaciji, hehe, zato i pošaljem, a u najgorem slučaju, imam super gina, daje uputnice bez problema :)
e cure jel moguće da mene već bockaju jajnici? geceta jel ti osjetiš?
hej draga, mene ne bockaju ali sam jucer bila ko u petom mjesecu trudnoce. u svakom slucaju mi puno bolje sve za sada sjeda nego kod gonala.
ja sam tek treći dan na tabletama a non stop osjetim jajnike.. bojim se da nije nešto krivo pošlo ne sjećam se da su me tako pikali zadnji put..
joj ko će sad preživjet do uzv!
Joj...citam ovu temu u nadi da cu vam se sto prije pridruziti. Ali ova moja menga nikako da dodje. Bem mu. Cure sretno!
Strašna znam kako ti je i meni je sad kad sam jedva čekala kasnila 3 dana , poludila sam!
uhh valjda ce skoro...uvijek nesto cekaj i iscekuj....cekaj mengu..cekaj da udjes u postupak....cekaj da vidis kako djelujes na stimulaciju...cekaj da vidis jel ima folikula....cekaj da vidis ima li i koliko je jajnih stanica...cekaj da vidis hoce li se oplodit....i na kraju ono najduze cekanje do bete....
eh kad bi beta bila "kraj" , mene je život naučio nažalost da je pozitivna beta tek početak..
:cry: da, znam... :(
meni se nist ne desava, nije valjda da je kod mene nesto poslo po zlu, mozda se uspavah od 2 kutije yasmina
Ja klomifene nisam ni osjetila...kad sma ih bila pila...jedino na vagi. Kud sam inace sklona debljanju, tu sam u 5 dana dobila 4 i pol kg. I pred kraj sam osjećala napuhnuti trbuščić.
Cure, u koje doba dana ste pile klomiće kad ste imale terapiju od 2 komada dnevno? Imam uputu za ih piti zajedno, ali ne znam u koje doba dana...