-
prestrašno :cry::cry: ....dijelim svu tugu s tobom, užasno si me rastužila ovom pričom, osjetljiva sam bila na sve ove priče mama anđela i prije nego sam rodila M., ali sada kada sam postala mama jednostavno mi se srce raskida i stvarno se iz dubine srca nadam da ćete sve vi mame anđela koje ste nažalost morale osjetiti tu golemu tugu konačno ugledati svoje bebice. :love2: vas sve do neba
-
-
Draga Lea, nemam riječi koje bi opisale kako mi je strašno teško bilo čitati tvoju priču...
Često žalimo za nekim propuštenim prilikama, ali nekada se stvari tako poslože da i nije moglo biti drugačije...
Nisi ti kukavica, vrlo si hrabra, svašta si izdržala za svoga anđela, a znamo da bi ponovno da imaš priliku... Moj muž je neki dan rekao meni, što me jako dirnulo: "Hvala ti što si smogla hrabrosti proći sve ispočetka!"
Oporavi se, ponajprije psihički, poronađi potporu u ljudima koji te okružuju ili nama ovdje... koji razumijemo...
Maša sigurno sada ne bi bila ovdje da nije svih ovih prekrasnih žena i naših zajedničkih sudbina...Hvala vam...