cestitam:heart:
Printable View
cestitam:heart:
Čestitam! :)
čestitam Andiko, prekrasna vijest!
hoću isti naslov za 14 dana :heart:
čestitammmmmmmmmmmmmm
Čestitam!!!
Čestitam!!!
čestitam Andiko :-)!
I ja cestitam od :heart:
već dugo nisam pročitala ovako simpatičnu objavu trudnoće na forumu :mrgreen: čestitke :heart:
cestitam :heart:
vidim da bu i muž skoro ostal bez radne sobe
čestitam, prekrasne vijesti :-D:klap:
Andiko čestitam, o kako volim ovakve priče :heart: Meni su spontane trudnoće još uvijek tako nekako...čudesne, ne znam kako bi se bolje izrazila, a kod nas iz MPO priče pogotovo. Čestitam još jednom!!!!!
Čestitam!
:-D
Čestitamo!
Tako je nama i David došao - nenajavljeno i potiho. Samo on zna zašto (i kako :mrgreen:), a s vremenom shvatiš da je baš tako trebalo biti i da je to super!
Čestitam!
Čestitke od srca!
Čestitam!!!!!!!!!
ČESTITAM :klap: Neplanirane su mi najdraže! :heart:
Andiko, nakon što rodiš, budeš morala i na kontracepciju još, da ti se ne zalomi četvrto :mrgreen::lol:
Cestitke!!!
čestitam!!!
a razlika između drugog i trećeg ćće ti biti mrak
p.s. pitaj Lindu kak joj je lijepo 2 godine nakon njenog čuda
:) Čestitam
čestitam...sretno!
Joj draga, pa to je krasno.
Nakon 2 dečka navijam za curicu...
ha, ha, niste pazili...
Čestitam!
andiko pa to je sjajno! Cestitam!
pa ovo je stvarno super...čestitam
Ovo je prekrašššno! Čestitam! Ma budeš se ti već snašla s trećim, vejika si! :-D
Andiko čestitam, pa to je predivna vjest:klap:
I ja čestitam, iako ne spadam na ovu temu, ali "suosjećam" s Andiko!!!:heart:
I ja sam pomislila u jednom trenutku kaj bu mi mama rekla...:lol:
I prva dva dana sam svašta mislila: gdje će spavati, kakav nam auto treba, kaj će obući,....
a kad sam išla na prvi pregled stariji sin je izjavio - mama, baš bi bilo dobro da dobiješ dvije bebe... ili tri....:-o
šok će proći, sreća ostati...:-D
Vau, koje lijepo iznenađenje! Čestitke :-D
Vidim da svima uveseljavam dan, a ja jos skroz smusena...(i opet bez smajlica..grrrr)U svakom slucaju..veselim se trudnoci bez utrogestana!
Biene..i ja se nadam curici. Puna mi je kuca pimpeka...Daj zamisli...nismo se pazili..