Čestitam!!!! :-D:-D:-D
Printable View
Čestitam!!!! :-D:-D:-D
čestitam od srca!!!
čestitke ponosnim roditeljima od:heart::heart:
a malenoj Teni velika dobrodošlica :zaljubljen: :-*
Čestitam! :heart:
:-DCestitam draga Gizmos, i vrijeme je bilo da napokon uzivas
čestitam :-D
Gizmos čestitam od srca tebi i tati na maloj princezi!!!
Uf kako mi je ovo promaklo!
GIZMOS, čestitam od srca :-D
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!! I meni promaklo,ali nikad nije kasno !!! Čestitam roditeljima,dobrodošla Tena!!!
Čestitam od srca! :-D:-D:-D :zaljubljen::zaljubljen:
sretnim roditeljima iskrene čestitke a malenoj curici dobrodošlica na ovaj svijet :-D:-D
Evo nakon duže stanke bez interneta i faze prilagodbe novoj situaciji konačno da i ja svratim na forum i da vam svima od srca zahvalim na čestitkama i poželim da što prije iskusite i doživite ovu ljepotu. Tena je dobrica, lijepo napreduje, puno papa i spava...a ja se još polako uhodavam, nastojim pratiti njen ritam i uživati u svakom trenutku bilo samo gledajući je kako spava i pitajući se da li je stvarno moja ili samo sanjam...Sanjam li?
Destetak dana prije poroda bila sam u bolnici radi gastritisa i radi nekog skrivenog straha hoće li sve proći u redu, što je doktorica prepoznala i ostavila me misleći da ću se pod nadzorom osječati bolje (HVALA JOJ) i onda, dva dana nakon termina, Tena je odlučila doći na ovaj svijet. Porod kažu da je za prvorotkinju bio dosta brz (meni beskonačno dug) ali kao što svi kažu u ternu kada čuješ najslađi plač sva bol svijeta kao da je vjetrom odnešena u nepovrat...
Nadam se da ću se čim prije snaći u novoj ulozi i da ću se vratiti na forum punom parom. Pozdrav svima i velika pusa od mene i Tene!!!
GIZMOS :heart: najviše volim ovakve postove čitati!
veeeelika :* teni
Predivna ti je Tena! Predivna!
GIZMOS Tena je :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: prekrasna
:zaljubljen: Gizmos krasna je..pa naravno da sanjaš,samo budna :zaljubljen:
Čestitke do neba tebi i TM! Tena, dobrodošla! :-D
Čestitke i od nas!
Tena, ljepotice moja! Gizmos, jedva čekam da vas vidim u kompletu! Ufff! :heart:
Malo OT, Coolerica, K. ti je mala vražica, ha? Ima okice da te prevesla samo tako! :P
čestitke,preslatka mišica!!!:heart:
GIZMOS Tena je prekrasna,prava mala slatka curica.:zaljubljen::zaljubljen:
bas ljepa poruka.drago mi je radi vas
Čestitke mami i tati
Gizmos preslatka ti je Tena:zaljubljen:
Velika čestitka GIZMOS!!! Hvala za avatar, prekrasna je curica :zaljubljen:
čestitam!!!
Draga moja, nakon duuuugo vremena se javljam na forum da ti ČESTITAM na predivnoj curici! Ovo je za mene veliki pozitivan šok, nisam ni znala da si uspjela i da si trudna. Suze mi samo teku niz lice! Presretna sam zbog tebe. Moj mali dečkić će uskoro 7 mjeseci, jako je živahan i veseo tako da ne stignem skoro ništa osim baviti se njime.
Uživaj u svojoj ljepotici... ljubi ju, mazi, grli i ona će ti to vratiti... vidjeti ćeš. Uživaj u svakom trenutku provedenom s njom!
Pusu veeeeeeliku vam šaljemo! :kiss: