Gago jer sal preko nosa i usta stvara toplo & slinavo okruzenje idealno za rast'n'razvoj infekcija i jer dijete ponovo udise izdahnuti ugljicni dioksid...
Printable View
Gago jer sal preko nosa i usta stvara toplo & slinavo okruzenje idealno za rast'n'razvoj infekcija i jer dijete ponovo udise izdahnuti ugljicni dioksid...
Gago, sveki je stvarno legenda. Ovo s pušenjem, mislim stvarno :x
mi smo bili danas čak 2 puta na suncu, u marami i s mamom pod jaknom, sam nam se kapica vidjela... a slatkih malih obraščića kad smo doma došli :love:
oprosti čoki, ali šta oni imaju inzistirati ?!Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Ubuduće to sasječi odmah, kratko i jasno reci da te očekuju kod kuće u tu i tu uru..capiši?
Ja spadam u one "soldat' mame koje idu sa decom napolje po svakom vremenu, osim kad jako pada kisa ili je previse vetrovito. Ivanu sam kao sestomesecnu bebu vodila napolje na -2o, u nosiljci, ususkanu uz moje telo. Sveki je posakivala od muke, ona zagovara neizlazenje napolje , ako moze i citave zime. Dok nisu posle u jaslice obe devojcice nijednom nisu ni kinule. Definitivno mislim da nam hladnoca nije neprijatelj, naravno ako proitom pazimo da se decica ne pothlade. Posle setnji lepse jedu i spavaju, a obrascici su im ,MMM , za cmokic!
Kod malih beba vrlo jednostavan znak da im postaje hladno je štucanje.
Da to mi je i mama rekla.Slušala je na radiu ili gledala na tv_,više ne znam ali znam da mi je to isto rekla.Citiraj:
ninet prvotno napisa
Još kad bi mojoj sveki netko to objasnio bilo bi super.
ja sam čula da je i to jedna od zabluda, odnosno da nema veze sa hladnoćom :/Citiraj:
mamazika prvotno napisa
mislim da sve male bebe štucaju; ja sam bojana rodila usred ljeta, stalno je štucao, a ne vjerujem da mu je bilo hladno