Danas sam saznala da Allianz daje naknadu od 3% od osigurane svote za rođenje prvog djeteta!
Printable View
Danas sam saznala da Allianz daje naknadu od 3% od osigurane svote za rođenje prvog djeteta!
Jel to istina?
Ja uplaćujem Triglav životno osiguranje kao i MM i za rođenje djeteta dobit ćemo čak 5% od osigurane svote.
Paws za Allianz ne znam, ali može biti istina jer ima osiguravajućih kuća koje daju te pogodnosti.
prije sklapanja bilo kakvih polica predlažem uzeti si Uvjete osiguranja i na miru doma pročitati. Tamo pišu i takvi detalji. Moguće je da se daje takav bonus, naročito ako se osguravaju oba roditelja.
Daje. Mislim da dijete mora biti rođeno godinu dana nakon početka osiguranja. I nije nužno da je prvo dijete.. već prvo dijete rođeno dok traje polica. Dakle, možeš samo jednom koristiti.Citiraj:
paws prvotno napisa
To vrijedi samo za nove police (unatrag godinu i pol, cca).
Hip-hop :D
Pitanja:
1. Kod podizanja stambenog kredita u Zabi, vrijedi li životno osiguranje Allianz ranije ugovoreno (i plaćano) nekoliko godina?
2. Isplati li nam se razvezati osiguranje i uzeti gotovinu, pa za tu određenu nekretninu ugovoriti novo? (osiguranje traje oko 5 god.)
1. vrijedi, ali.. osiguranje onda mora trajati barem toliko koliko i otplata kredita. razmisli o riziko osiguranju (ako je dovoljno za podizanje kredita koji uzimaš) kao osiguranju za kredit.Citiraj:
mama_jos_malo prvotno napisa
2. ne isplati se. uvijek je bolje promjeniti postojeću policu. uostalom, ako imaš stari cjenik, on je puno povoljniji od bilo kojeg novog koji možeš ugovoriti.