ma podlozna s ti i tim mailovima, samo, stono bi reko milinovic, to ne vidis :mrgreen:
:zavidnismajlić:
ugodno druženje želim
Nažalost, preumora sam, ne mogu doći. Dva dana sam stalno nešto radila po kući, a danas, iako sam prespavala pola dana, nisam u stanju pokrenuti se.
Uživajte u druženju i štrudli s pekmezom. :)
Cure, hvala vam na lijepom druženju. Zovite, doći ću opet. Dođite i vi ostale, svidjet će vam se.
A cure drage, djeca su vam divna. Kad ih vidim neka blažena sreća me preplavi. :-) Neka rastu sretno!
Evo i nas!! Bilo nam je jako lijepo - kolači prefini - društvo predobro! Još da nam je više vremena za razgovor bilo.....
Drago mi je da smo upoznali neka nova lica <3
I da, svakako se preporzčamo za neko novo druženje!
Draga Rodo - sretan ročkas!!!! <3 <3 <3 <3
sigurno ću nekog i zaboraviti, pa evo unaprijed se već ispričavam za neki mogući propust i molim da nadopunite listu ako stvarno koga zaboravim:
1. Kadauna
2. tonili
3. Jura, muž od tonili
4. Jelena
5. Mare41
6. Inesz
7. MIJA 32
8. Marchie37
9. frka
10. Andream
11. Enya22
12. Ivarica
djece: 2 sina od Enye22, curica od Andream, curica od frke, curica i dečko od Mije32, 2 curice od Tonili i curica od Kadaune.
Bilo je glasno i usko ali veselo druženje :yes:.
Do sljedećeg druženja:bye:
Super društvo, kao i uvijek. Klinci preslatki! Pusa svima do sljedećeg druženja, a Rodi sretan rođendan!!!
Bilo je lijepo ponovno vidjeti neka draga lica, upoznati nova, vidjeti na okupu nekoliko mamica i djecice (a da ne zaboravim i jednog tatu koji je strpljivo pregledavao slikovnice s mojim M.)!
RODA sretan rodendan, stvarno si mi donijela srecu!
Inesz strudla je bila fina!
Kadauna prefini i kolaci iz tvoje kvartovske slasticarnice... mmm! (kao sto se vidi, skoro sve slastice sam uspjela probati, unatoc dva mala priljepka, koja su se non-stop vjesala po meni) :oops:
I nama je bilo lijepo i ugodno u Rodinom gnijezdu, još jednom hvala svima na lijepom druženju i prefinim kolačekima :-)