Ovdje nije tako, niti ona to kuži toliko. Njoj su bitni pokloni, i zna da su ih kupili mama i tata.
Printable View
Ovdje nije tako, niti ona to kuži toliko. Njoj su bitni pokloni, i zna da su ih kupili mama i tata.
Moja ima 5 i pol god., pitala je zašto SN u stanove dolazi noću. Uopće ne sumnja da on postoji:-) Onda si je sam dala odgovor, da je to zato da mu djeca opet ne bi govorila o svojim željama. I na kraju je razmišljala što bi ona njemu mogla pokloniti:-)
Ja na takva praktična pitanja tipa zašto i kako dolazi, kako uđe u stan i slično odgovaram da ne znam i da to nitko ne zna, te da SN ili DM ne bi bili to što jesu kad bi svi znali kako oni donose poklone. Ili - kad pita što ako se probudi po noći, hoće li onda dobiti poklon ja kažem da se ne brine jer da SN zna kako donijeti poklon i ako su djeca budna. Vjeruje li stvarno ili se samo pravi, to mi je teško razlučiti, ali u svakom slučaju jako joj je stalo do toga, i jako se veseli (općenito je cijeli ovaj mjesec u laganoj euforiji)
našeg je mačka par dana prije sv. nikole udario auto i kad je filip rekao da bi mu povratak mede iz bolnice bila nova želja, ne trebaju ni njemu ni eli igračke samo da medo preživi morala sam mu reći. na kraju se medo stvarno vratio 6.12. i sad se ja pitam da li sam trebala reći ili riskirati.
sad imamo nove teme koje nas muče a to je oštećenje mozga , a ne sv. nikola i djed mraz (jer je mačak fizički dobro, ali mu je u glavici sve pomješano)