zrinka42 prvotno napisa
Ljudi ako netko ima ideju kaj da napravimo, molim pomoć. Naime doma imam svekrvu koja ima 82 godine, Dementna je a prije Božića je zbog osteoporoze slomila dva kralješka (L1 i L3). Slabije je pokretna. Obzirom da ima malu mirovnu (1700kn), nismo u mogućnosti doplaćivati joj privatni dom. Od kako je slomila kralješke stalno viče da će se ubiti pa smo ju vodili u Jankomir. Naravno, tamo su joj dali tablete od kojih je kao zombi i oprali ruke. Muž i ja oboje radimo i to u tri smjene i moramo ju ostavljati samu. Do sada smo izmišljali svakakve kombinacije ali smo iscrpili sve mogućnosti i ako nešto ne smislimo, morati ćemo ju ostavljati samu. Na žalost. Postoji li u ZG mogućnost da se takvi ljudi negdje smjeste u sklopu zdravstvenog osiguranja, neka palijativa ili slično ili da se smjesti u gradski dom koji je ipak subvencioniran pa bismo to nekako nadoplatili? Gdje god pitam, lista čekanja je duga i nema šanse da ju prime. Na rubu sam živaca i ne znam kaj da delamo. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Ako netko ima neku ideju, please....[emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Poslano sa mog M2012K11AG koristeći Tapatalk