Proizvode, vidjela sam na web shopu.
Printable View
Proizvode, vidjela sam na web shopu.
Ako ti jave da ima u Šibeniku, dobrovoljno se javljam da ti je pošaljem :-)
Hvala ti, poslala sam mail, moja curka je vrlo sitna i tanka pa joj ne mogu kupovati robu na neviđeno nego mora isprobati, ali kao da jesi!
Iskusne, ;) da li te pernate jakne perete doma?
I ja perem u veš mašini, moram priznati da birman tamnije zahvalne boje da se ne mora prati svaki čas.
Kad je Lea imala 2-3 godine baka joj je kupila krasan pernati kaputić u benettonu, blijedorozi, ali taj kaputić je bio od drgačijeg materijala nego ove jakne koje sad ima; jakne su više šuškave a kaputić je više vukao na platno (od takvog su materijala bile one stare Mont jakne).
Uglavnom - ta jakna je u pranju pustila one masne žute mrlje od perja o kojima se više puta pisalo po forumu.
Ali, sa jaknama nismo imali taj problem!
Btw. moja šogorica je uspjela oprati te mrlje (!) ne znam kako, uglavnom moja nećakinja je nosila taj kaputić.
Ja sam proljetos oprala pernatu jaknu od starije u ves masini, s detergentom u prahu, centrifugom i susila je na zraku. Rezultat - katastrofa! Puna mrlja od perja, kruta, mutna...
Odmah sam ponovila postupak s dvijema razlikama - tekuci detergent i susenje u susilici. Rezultat briljantan! Sjajna, mekana, čista k'o suza, kao nova :-)
Ovdje ima dosta povoljnih, stigne za 3 dana, poštarina za prosječan paket bude 5.83 funte www.sportsdirect.com