Nives, ako je jača upala, pazi da nije mononukleoza.. meni se nedavno pojavila.. a što se tiče bolnih dlanova, tijelo se priprema za porod, tako da se čak i kosti u dlanu šire; normalna pojava.
Printable View
Nives, ako je jača upala, pazi da nije mononukleoza.. meni se nedavno pojavila.. a što se tiče bolnih dlanova, tijelo se priprema za porod, tako da se čak i kosti u dlanu šire; normalna pojava.
cure, hvala na savjetima.
temperatura mi nije povisena zasad, samo mozda blago (37). samo da ozdravim, uzasno je kada si bolestan, a pogotovo u trudnoci :(
temperatura oko 37 je sasvim normalna u trudnoći, takva mi je svaki dan! a ja bi ti preporucila jos i ispiranje grla sa čajem od kadulje, i jesti češnjaka, on je prirodni antibiotik! i ja sam upravo jako prehlađena već peti dan ne izlazim iz kreveta...
A šta je sa veoma ranom trudnoćom. Svi se nešto mršte kad čuju da sam trudna (tek radila betu) i da imam respiratornu infekciju (virus). Sinoć sam imala temp. 37,4, preznojavala se cijelu noć, iscrpljena sam, grlo me boli i curi nos... Dajte me malo ohrabrite, niko u mojoj okolini nema ništa pametno da mi kaže...
latika, hvala na savjetu. vec danas mi je puno bolje, ispirala sam grlo cajem od kadulje.
Sanja79, sto vise miruj, utopli se, pij puno tecnosti i uzimaj vitamin C, sve sto jaca imunitet. ne brini se, bice sve ok. nadam se da ce ti brzo to proci.
Nives, ja mislim da se kadulja ne smije u trudnoći. Nisam sigurna, provjeri još.
Trina, procitala sam da se nikako ne preporucuje se konzumiranje (tj. pijenje) caja od kadulje/zalfije u trudnoci. Ali ja sam mislila samo na ispiranje grla, to mislim da je dozvoljeno, ali najbolje je neka svako provjeri sa svojim lijecnikom!
eto vidis, nikad dosta opreza u trudnoći, nebi mi ni palo na pamet da se to ne smije ali treba provjeriti!
a ja sam sinoć stavila oblog oko grla i držala cijelu noć i jutros grlo kao novo : uglavnom na krpu namazala meda, malo poprskala sa rakijom i posula biberom! i tako dva puta noćas!mozda jos nekome pomogne!
Kadulja se ne smije piti u trudnoći a ispirati grlo da (bar mi je dr. tako rekao)
Sanja ima nas još bolesnih,lezi,pij čaj s limunom i medom, špinovano mlijeko (za kašalj) i bit će dobro
Hvala, cure! Bolje se osjecam nakon sto sam odmorila, i nalijevam se cajevima (majcina dusica, sipak) s medom, i ispirem grlo slanim rastvorom i kaduljom. Jos malo kasljem i curi nos, ali nije strasno.