čestitam!!!!:zaljubljen:
Printable View
čestitam!!!!:zaljubljen:
čestitke i od nas
Čestitam mami i tati na dolasku vaše tako voljene i išćekivane čudesne djevojčice!!!!!!!
cestitam :-)
Mojca od :heart: cestitam tebi i TM na maloj djevojcici.Uzivajte ljubeci vase malo zlato:zaljubljen::love:
Čestitam Mojca!
Čestitam ti Mojca od srca na velikoj curki!!!
čestitamo!!!
cestitam od :heart: na velikoj curki :zaljubljen:
Čestitam, velika cura :)!!!!!
svaki dan virkam i konačno veeeeeliki bebeto :-D
čestitke presretnim roditeljima, mami brzi oporavak, a bebici puno sretnih trenutaka :zaljubljen:
Ajme veeeelikog djeteta! Cestitam od srca!
Čestitam !
Čestitamo :heart:
Čestitam vam od srca!!! :-D veelikoj ljepotici šaljem veliku pusu i želim joj predivan život!
Čestitam, Mojca!
Čestitam od srca, Mojca, na velikoj curi!:heart:
Čestitam Mojca. Kakva velika cura!!!
I ja s nestrpljenjem očekujem dojmove :-)
Čestitam mami i tati na velikoj curici :zaljubljen:
Čestitam Mojca! :-D:-D:-D
Čestitke!!!!!
čestitam :heart:
Čestitam!:-D
Bravo Mojca! Koja cura i po!!! Čestitam od srca i šaljem poljubce i tebi i buhtlici :heart:
čestitam!!!!!!!!!!!!!!!
Iskrene čestitke :-D :zaljubljen: :-D!
Drage moje,
tek sam sad skužila da se i tu poskakuje za našu veliku mrvu. :) Hvala vam velika na lijepim željama. :)
Evo prekjučer smo došli kući, još se uvijek uigravamo, cura vrijedno sisa, budi nas ponoći... kad ju ujutro molimo za još pola sata, baš nas i ne šljivi. :)
Što se tiče poroda... na koncu je bio carski rez i to pod općom, tim lječnika i babica je dao sve od sebe da bude vaginalni... ali zbilja nije išlo... susretljivost, razumijevanje i podršku koju su nam davali se je teško opisati...
Odmah nakon dolaska, u roku 5 min malena je bila u skin to skin kontaktu s tatom, kad sam ja malo došla sebi, dali su mi je, sat i pol nakon dolaska već je sisala, a sve noći smo provele zajedno u mom krevetu. Kinderbet smo koristili samo preko dana kad bi se ja htjela malo razvući preko cijelog kreveta.
Ovom forumu koji nas je naučio mnogočemu i puno puta bio izvor informacija dok smo lutali u neznanju, a isto tako i ekipi u Feldbachu dugujem detaljnju priču... nadam se da ću uskoro uhvatiti vremena i opisati put kojim smo bebuški poklonili dodatna 3 tjedna razvoja pod maminim srcem.
:heart:
Divno Mojca, tako divno zvučiš, čestitke!
Mojca čestitam od srca i šaljem puuno poljubaca tebi i malenoj (cura i pol :klap:)
Uživajte!!! :zaljubljen:
čestitke od srca :-D
Draga Mojca, i mi od srca cestitamo! :-D
Puse velikoj curi! :heart:
Malo sam na forumu, ali nikako da uhvatim Mojcu. Mojca ČESTITAM :-D :-D :-D :zaljubljen:
jedva čekam priču :heart:
Čestitam!
Slatka ti je ta tvoja smehuljica u avataru <3
Drago mi je da si zadovoljna i da je sve dobro prošlo bez obzira na carski.
ajme male buhtlice, čestitam!
čestitam!!! :)