uff da se pohvalim pocela sam malo normalnije spavat osim sta se bar dva puta probudim po noci na wecku i onda imam problema dok zaspim ali znam odvalit do pola devet ujutro a to mi se nije vec dugo dugo desilo
Printable View
uff da se pohvalim pocela sam malo normalnije spavat osim sta se bar dva puta probudim po noci na wecku i onda imam problema dok zaspim ali znam odvalit do pola devet ujutro a to mi se nije vec dugo dugo desilo
Ja isto imam problema s ponovnim uspavljivanjem kada se probudim preko noći. Uglavnom se probudim oko 5 pa onda više ni ne zaspem. No iskreno meni odgovara ovo ranije buđenje, samo se nadam da će potrajati do ljeta jer mi je san oduvijek bio da se preko ljeta budim u samu zoru
Meni je već muka ići na spavanje :cry: , jer znam što me čeka.
Onda glavinjam po kući do jedan, dva ujutro, zaspem na par sati i krene roštiljanje, posjeti wc-u, okretanje muža jer mi smeta što hrče/diše/leži na mojoj strani/vruć je/hladan je. Jadan :(
Pa se iznerviram bez veze i ne mogu zaspat.
Ujutro zato mogu, al ide siroće neispavano na posao pa opet ne mogu zaspat
:oops:
I tak. A ne smijem pit kavu jer mi je tlak malo viši pa se sad dovodim u red beskofeinskom, mošmislit kako pomaže :/
thalia, nadam se da do sad već naveliko uživaš na velikom krevetu! :)
mi imamo isti problem, bar što se širine kreveta tiče, a to je moj stari klik-klak širine 130 cm koji je još k tome potrgan tj. u sredini ima udubljenje, pa se siroti MD svaki dan žali da ga bole leđa! Ja pak, kako sam otprije navikla na tome spavati, lijepo šiknem jastučić pod trbuh i unatoč svemu spavam ko beba! a trbušina je sad već poveća (33 tj.). po noći se dignem na wc, obavim i dalje spavam...
btw, novi krevet (bolje reći krevetina) je već kupljen prije 2 tjedna, samo čekamo dostavu (rok max 25 dana, što znači još 10-ak dana najviše, jupi! :D onda ću se ipak moći lijepo rastegnuti...)
Skoro već dva mjeseca hrčemo na ogrooooomnooom 160*200 krevetu :lol:
Tj, muž hrče, ja opet ne spavam :cry: , noćas me uhvatila žgaravica do sitnih sati. Užas :/
kod mene je najveći problem žgaravica, nema gore stvari kad se usred noći dignem na wc, a na putu do wc-a se podrigavam i peče me za poludit,
a o slinjenju po jastuku da ne pričam, to je strašno, do jutra napravim lokvetinu, ne kužim zakaj se to dešava
Mene je tek prije 2-3 dana počela hvatati nesanica(34.tj), probudim se u 4 i ne ide. Onda sam odlučila peglati zaostatke i pripremati robicu za bebu. Baš mi je bilo ok imati taaako puno vremena(vjerovatno će mi brzo dosaditi). Poslije tuša i pripreme doručka probudim MM, a on mi kaže kako sam noćas loooše spavao :lol:
Nikola 27.10.2001.
Bebač 25.05.2006.
I ja sam reikistica; zanima me ukoliko držim ruke na trbuhu - zar ja onda ne dajem reiki bebi bez da otvaram reiki pa mi reikisiti ne smijemo držati ruke na trbuhu, ili se to s 2 čakrom odnosi baš na ciljane tretmane. Imam 2. stupanj i ležim i lijena sam ići na neke seminare. zanima me još mogu li reikijem utjecati na to da mi se posteljica, koja je nisko sada u 24 tjednu, malo digne i popravi do 32 tjedna dokle je rok za to. Osnosno, smijem li i kako.Citiraj:
ruby prvotno napisa
Pozdrav.